LUNA NOUA IN BALANTA. Inceputul unui nou Ciclu Relational

 • Este o Usa Deschisa catre a incheia o Karma Relationala
 • Ne sustine sa facem Marea Schimbare innoitoare in Relatii
 • Acum incepem un nou Ciclu Relational pentru urmatoarele 6 luniBULETINUL COSMOSULUI
  19 octombrie 2017, 26 grade Balanta, 22:11 pm

  Luna Noua este semnalul cosmic al unor noi inceputuri in viata noastra. Nunta cosmica dintre Soare si Luna creeaza o energie exploziva care ne va sustine sa plantam noi seminte pentru viitorul nostru, informeaza TotCeeaCeEste.

  Luna nouă din 19 septembrie 2017 anunta schimbari importante si inceputul unui nou ciclu de reînnoire pentru relații și parteneriate. De asemenea, vor fi puse sub lupa: echilibrul vietii, viata in doi, arta, feminitatea, frumusetea, conexiunile, dansul sacru dintre yang si yin.

  In semnul cardinal al Balantei, directia principala al acestor noi “inceputuri” este legata de decizii cruciale cu privire la planul relational.

  Acum incepem un nou Ciclu Relational pentru urmatoarele 6 luni!

  Aceasta Luna Noua ne provoaca sa ne intreabam: ce relatii vrem, cum putem aduce armonie in relatiile noastre, ce trebuie sa eliminam din viata noastra, din relatiile noastre pentru a ne echilibra sufletul. Aceste intrebari pot primi raspuns in zilele urmatoare.

Provocarea acestei lunatii este sa nu manifestam umbra Balantei care are tendinta de a amana si de a ascunde lucrurile sub pres ca un mijloc de a nu se confrunta cu ceea ce nu funcționează sau fierbe in interior.

MESAJELE LUNII NOI

Se deschide o noua cale de evolutie in plan relational
Acum este necesar sa cantarim calitatea relatiilor noastre.
Sa reflectam daca am stabilit parteneriate corecte, juste, oneste, echilibrate si daca relatia de cuplu este aliniata scopului nostru evolutiv.

Sa stabilim noi reguli relationale
Semnul Balantei este legat de Legea Echilibrului. Pentru a gasi echilibrul trebuie sa stabilim acele reguli si principii care sa ne conduca la corectarea erorilor de comportament pe care le-am manifestat in trecut si care sa ne ajute sa ne desavarsim modul de relationare.

Asuma-ti responsabilitatea schimbarii
Se stie ca schimbarea este singura constanta. Pentru a ne schimba viata, trebuie sa ne schimbam modul de gandire. Ca sa reusim acest lucru este necesar mai intai sa ne asumam responsabilitatea situatiei actuale din relatii. Apoi sa ne asumam schimbarea prin:
– purificarea tiparelor subconstiente care ne atrag in modele relationale dezechilibrate;
– alegerea unui nou mod de a fi pe care sa-l integram in comportamentul nostru printr-un program de lucru.

Moment excelent pentru a incepe un Nou Ciclu Relational
Această Lună Nouă in Balanța este ca un exercițiu de absolvire cosmică. Jupiter tocmai si-a incheiat trecerea lui anuala prin semnul Balantei unde a adus o resetare a calitatii relatiilor. Apoi opozitia din ultimii ani dintre Jupiter si Uranus a accentuat nevoia gasirii echilibrului dintre nevoile personale si cele relationale. Presiunea acestei opozitii a cutremurat vechea ordine si a trezit conflictul dintre a fi noi insine si a fi intr-o relatie.

Noul Ciclu Relational presupune
– o restructurare sau eliminare a unor relatii disfunctionale
– o schimbare a regulilor de colaborare pentru o functionare corecta
– sa aliniem relatiile la scopul nostru evolutiv
– sa punem accent pe calitatea interacțiunilor cu alte persoane
– sa ne putem exprima complet pe noi insine in relatii
– sa sti ce vrei sa experimentezi in relatii si in iubire
– sa-ti purifici sistemele de credinta care te tin blocat relational

Acum poti incheia o Karma Relationala
Această Lună Nouă ne ajută să facem Marea Schimbare.
Este o USA DESCHISA către a spune gata suferintelor trecutului si pentru a decide ca acum este momentul sa fim liberi si fericiti relational!

Nota: pozitionarea Lunii Noi pe harta personala ne va indica unde am cazut pe cale, unde este nevoie sa schimbam directia si de asemenea unde ne ascundem de noi insine si nu ne asumam pe deplin situatia in care ne aflam.

NOUL CICLU RELATIONAL
                                                                        in urmatoarele 6 luni

DIRECTII DE EVOLUTIE

Luna Nouă in opozitie cu Uranus – Redescoperire de sine
Trezirea Uraniana face climatul instabil, cu schimbări bruste si surprinzatoare. Energia revoluționară a lui Uranus este pe cale să vina si se răstoarne starea relatiilor. Atunci cand Uranus loveste ca un fulger, lucrurile nu mai sunt niciodată la fel. De aceea este intelept sa te pregatesti si sa ai reactii rapide la schimbare.

Uneori trebuie să se întâmple ceva dureros, socant, extremist pentru a scutura oamenii din confortul vietii lor.

Este un timp al schimbarilor neasteptate de destin si al rupturilor de orice fel. Cu cat ne vom crampona mai mult de trecut, de obiceiurile noastre, cu atat perturbarile vor fi mai puternice.

Exista in acelasi timp posibilitatea eliberarii de restrictiile trecutului, daca vom fi deschisi la noi moduri de abordare a problemelor relationale.
Rupturile conjugale sunt frecvente sub aceasta influenta cosmica dar pot fi si rupturi profesionale, sociale, politice.
Noile începuturi vor fi dezechilibrate deoarece Uranus declanșează o situație extremă și surprinzătoare.

Este posibil să trebuiască să începeți ceva mai repede decât va așteptati! Sau, poate că faptul că veti începe ceva va fi pentru voi o mare surpriză …

Surprizele pot fi bune sau rele.
Dacă vă întrebați ce fel de impact vor avea surprizele, va trebui să aruncați o privire in harta dumneavoastra și să vedeți ce aspecte face Luna si Uranus cu planetele voastre.

Balanta vrea armonie, dar Uranus o va împinge spre o situatie extrema. Dacă sunteți în căutarea unui eveniment elegant, previzibil, asta nu se va intampla. După ce lucrurile vor începe, lupta va fi pentru găsirea unui punct de echilibru.

O noua relatie te poate lovi din senin. Cineva ar putea sa fie întruchiparea dorinței tale pentru un nou început. Atentie ca vom atrage ceea ce suntem. Chiar dacă voi sunteti cei care initiati relatia, viteza și forța de impact vă poate scăpa de sub control. Ceea ce începe va fi rapid și poate perturbator. Evenimentele nu vor fi moderate chiar dacă sunt pozitive. Va veti simti vulnerabil datorita intensitatii cu care vin lucurile.

Relațiile existente
pot fi afectate de evoluții neașteptate. Poate apare un comportament ciudat sau o atitudine radicală de la cei pe care-i iubim. Se poate rasturna orice plan si totul vine pe nepregatite. Acest aspect energetic poate da mult neastampar, nerabdare, schimbari in familie, relatii, asocieri, politica, indepartari sau independenta in raport cu familia, plecari, intorsaturi si o nevoie acuta de a te pune pe tine pe primul plan.

Uranus aduce întâlniri interesante care vă pot schimba viata
Adaptarea la schimbări rapide necesită efort și răbdare suplimentare. Deși inițial veti simti supărătoare situatia si veti fi inclinat sa opuneti rezistenta, schimbarea vă poate oferi o cale mai bună pentru evolutie. Totusi ar trebui să evitați un comportament riscant.

O nevoie puternică de libertate vă poate face să vă revoltați împotriva autorităților, a părinților sau a partenerilor.
Aspectul major al opoziției Jupiter – Uranus poate da destul de mult fanatism în căutarea libertății personale! Dacă va simtiti controlati și ca cineva vrea sa va reduca libertatea, probabil ca veti simti nevoia sa fiti si mai rebel. Argumentele sau separarea pot rezulta din nerăbdare sau din lipsa de adaptare.

Modul în care reacționați la schimbare sau la restricționarea libertatii este esențial in noul Ciclu Relational.
Reacțiile impulsive și deciziile bazate pe emoții ar putea transforma o mică drama în haos total. Evitați să provocați destinul intr-un mod negativ doar de dragul de a atrage atenția persoanelor dragi.

Ne îndreptăm spre o aliniere intre Pluto ~ planeta morții și a renașterii si a lui Juno ~ zeita casatoriei
Incepând cu luna aprilie a acestui an ele au inceput sa-si activeze conexiunea si ele se vor alinia exact pe 11/11 2017.
Pluto si Juno au deschis un portal de moarte și renaștere în relațiile de tot felul – romantic, căsătorie, afaceri, financiare și altele. Este posibilă o transformare imensa, dar este necesara și o FINALIZARE clara a vechiului ciclu relational. A venit timpul sa eliberati toxicitatea trecutului, dependentele si tot ce nu v-a permis sa fiti fericit relational pana acum.

Jupiter in conjunctie cu Mercur: Fii invatabil!
Ne ajuta sa devenim constienti de ceea ce nu suntem constienti.
Inainte de a putea găsi pacea, echilibrul, armonia și relația corectă trebuie să recunoaștem unde suntem în afara echilibrului si la ce umbre din noi sau din ceilalti evitam să ne uităm!

Este o combinație câștigătoare pentru a ne schimba gandirea si a invata lucruri noi. Aduce in gandire bun simt, intelepciune, discernamant.

Ne ajuta sa ne deschidem catre adevarul celuilalt si sa renuntam la privirea de gen autostrada. Lucrurile ca sa functioneze cere sa gasesti un teren comun și acest lucru va necesita compromisuri oneste și disponibilitate de a colabora.

Jupiter in Scorpion ne va ajuta sa avem acces la informatii, invataturi, revelatii si adevaruri adanci care ne vor transforma profund viziunea despre noi insine si despre relatii.

Saturn in Sagetator: Festina Lente
Ne sprijina sa ne focusam pe angajamentele de durata, pe planuri realiste. Ne sustine sa nu ignoram detaliile unei situatii sau a unei crize existentiale. Intr-un fel, Saturn este cel care linisteste lucrurile acum.
El ne spune pe un ton prietenesc ca lucrurile pe care ni le dorim pot fi rezolvate dar cu rabdare, intr-o ordine si cu mare atentie.
Saturnul cu stabilitatea sa va atenua schimbarea neașteptată și nevoia de perturbare a libertății provocata de Uranus. Saturn cu discernământul sau vă va ajuta să alegeți oportunitățile potrivite și schimbarile care vă va pot aduce si cele mai bune rezultate practice. El aduce respectul și bunul simț necesar pentru a vă face să vă gândiți de două ori înainte de a va asuma riscuri nebunesti sau rebeliune.

Saturn in trigon cu Uranus
Crește în putere pana pe 11 noiembrie 2017. Aceasta este o fază de tranziție care este ideală pentru a face schimbări pozitive în viața voastră. Aceste schimbări ar trebui in principiu să se desfășoare fără probleme și să nu fie prea supărătoare. Veți găsi noi modalități de a face lucruri vechi fără sa rotiti barca vietii voastre. Utilizați energia lui Saturn pentru a încetini lucrurile și pentru a va lua timpul necesar pentru a lua decizii intelepte.

ALIATI

Luna Nouă in conjunctie cu stelele Spica și Arcturus
cele mai norocoase stele folosite în astrologie, care au prezis întotdeauna bogăție, onoare și succes. Fiți deschisi și flexibili in perioada urmatoare pentru a profita la maxim de oportunitățile rare care vor veni acum ca sa va dea acces la bogăție, onoare, prosperitate, ajutor de la prieteni si Protectie Divina. Atentie ca vor exista pe parcursul acestui ciclu multe ispite și distrageri care vor trebui constientizate si depășite.
Cheia succesului este sa aplicam regula de aur: sa semanam mai intai cee ce vrem sa culegem!

Rhadamanthus ~ fiul lui Zeus in mitologia greaca
In calitatea lui de conducator si de judecator el este renumit pentru dreptatea si onestitatea lui. Este recunoscut pentru capacitatea lui de a evalua corect si drept o situatie de viata. Ne poate ajuta sa scoatem la suprafata adevarul din trecutul nostru si sa ne revizuim adecvat comportamentul in relatiile noastre.

Asteroidul 3811 Karma
Karma nu este o pedeapsa ci un instrument care ne ajuta sa invatam din greselile noastre. Ea ne conduce catre un sir de experiente care ne permit sa invatam lectii noi si sa ne dezvoltam constiinta.
Acest asteroid este legat de conexiunile karmice dintre oameni bune sau rele in functie de ce trebuie repetat, lamurit, platit, iertat. El este un declansator KARMIC al reglarii unor conturi karmice relationale.
Rolul karmei este sa ne purifice constiinta si mai ales sa ne ajute sa invatam din greselile noastre si astfel sa putem intra renascuti intr-un nou ciclu evolutiv!

Luna Noua Diwali legata de Laksmi – zeița bogăției și a norocului
și Ganesha cel care îndepărteaza obstacolele,
protectorii tuturor acelora care vor sa sacralizeze Iubirea si sa atraga partenerul pe masura.

Iti urez cea mai fericita Luna Noua pentru tine!
Aloha

Cera Pere
Mastermind Astrology

Important!
Cel mai mare impact al Lunii Noi in semnul Balantei il va avea asupra persoanelor care au planete in semnelor cardinale: Balanta, Berbec, Rac, Capricorn.
Pentru a sti mai mult cum te aspecteaza aceasta Luna Noua din 19 octombrie 2017 in planul schimbarilor personale si in plan relational, iti poti programa o consultatie trimitand un email pe adresa cerasella2005@yahoo.com.

(de Teodor Chiriac)

Distribuie in retelele sociale: