Magia Apei – Apa Informată, ediția I

Prima ediție a evenimentului “Magia Apei – Apa Informată”, organizat de Aqua Carpatica va avea loc, vineri, 18 ianuarie, ora 18.30, la sala Teatrului Act din București

Uneori, cu toții ne simțim fără energie, vlăguiți sau avem boli care ne supără. Cu toții ne dorim sănătatea, dar câți facem ceva ca sa o obținem? De la o gândire sănătoasă, care e de bază, până la un stil de viață sănătos ce include alimentație sănătoasă, mișcare, acțiune, purificare, energizare, etc, există multiple căi prin care să ne obținem și menținem corpul și spiritul PERFECTE.

Printre acele gesturi mărunte, dar atât de benefice pe care le putem face zilnic pentru a ne simți mai bine, este a avea grijă de apă – de apa pe care o bem, de apa care ne compune, de apa din mediul înconjurător, de apa din mâncare, de apa de pretutindeni.
Asa cum este bine să menținem energia la vibrații înalte în undele iubirii, așa este bine să menținem și apa la vibrații înalte în iubire. Pentru că apa este în toate și hrănește totul și schimbă totul.

Vă invităm să descoperim împreună beneficiile terapiei cu ajutorul primului element primordial, simbol al vieții, al regenerării și al puritătii, în cadrul evenimentului “MAGIA APEI – APA INFORMATĂ”

Invitati speciali:
Nicolae Dumitru – pianist și speaker,
Ileana Vladut – terapeută BFRP remedii florale Bach
Valentina Vesler – Director de comunicare Aqua Carpatica
Ei ne vor însoți în acest prim periplu, care va avea loc vineri, 18 ianuarie, ora 18.30, la sala Teatrului Act, strada Victoriei nr. 126.

“Menirea sărbătorii de Bobotează este aceea de a ne reaminti de Apa Informată, ca un simbol al purificarii permanente a sufletului și trupului. Suntem picături într-un vast ocean cu apă plin cu emoții. Transformă-ți potențialul cu ajutorul apei informate” – Ileana Vlăduț.

Distribuie in retelele sociale: