Magia Apei Informate

“Voiam să vă duc pe un tărâm al acestei ape minunate, pe care o iubesc. Foarte multă lume m-a întrebat care este scopul acestui eveniment. Sunt aici oameni care sunt convinsă că înțeleg lucrurile un pic altfel. Este un eveniment prin care noi putem transmite un alt mesaj decât cel comercial. În cazul nostru, apa este mai mult decât suflet, este viață. Este un demers îndrăzneț, pe care eu îl fac ca reprezentant de brand, dar sunt convinsă că oamenii vibrează și înteleg. Eu cred că, din ce in ce mai mult știința se întalnește și cu alte domenii, care nu sunt atât de convenționale și atat de ușor de verificat științific. Mesajul din cadrul acestui eveniment se vrea a fi unul special, vrea să fie dincolo de convențional, pentru că întotdeauna apa a însemnat viața.  Ne-am întâlnit ca să avem o experiență, pe care noi ne-o asumăm și vrem să v-o transmitem și dumneavoastră”,  a precizat Valentina Vesler, Director de comunicare Aqua Carpatica, în cadrul primei ediții a evenimentului “Magia Apei – Apa Informată”.

“Să avem grijă de noi atât trupește, cât și sufletește. De interiorul nostru, de suflet. Dar cine trebuie să ne aducă aminte de asta? Suntem o picătură într-un ocean de emoții. Noi copiem comportamentul apei: înghețăm atunci când intrăm în panică și ne încingem atunci când ne supără cineva. Aceste tipare nesănătoase le stocăm în noi și nu mai putem fi noi înșine. Ne focusam foarte mult sa-i schimbam pe cei din jur. În momentul în care te focusezi pe tine, abia atunci vei fi liniștit. Noi putem face lumea mai bună. De ce să aducem mai multă frică din exterior? Fiecare picătură de apă,  fiecare individ care face ceva în interiorul lui, poate ajuta întregul. Adunăm straturi de griji, de probleme, care nu ne mai lasă să fim noi înșine. Trebuie doar să avem gânduri bune. Faceți-vă bucurii în fiecare zi! Uităm să ne bucurăm, uităm de micile plăceri, uităm să fim copii în interiorul nostru. Ne găsim timp ca sa ne văităm, să facem rău, dar nu găsim timp să avem grijă de sufletul nostru”, a fost unul dintre mesajele motivaționale ale Ilenei Vlăduț, terapeută BFRP remedii florale Bach (perfectlotus.ro).

 

“Uneori, cu toții ne simțim fără energie, vlăguiți sau avem boli care ne supără. Cu toții ne dorim sănătatea, dar câți facem ceva ca sa o obținem? De la o gândire sănătoasă, care e de bază, până la un stil de viață sănătos ce include alimentație sănătoasă, mișcare, acțiune, purificare sau energizare, există multiple căi prin care să ne obținem și menținem corpul și spiritul perfecte. Printre acele gesturi mărunte, dar atât de benefice pe care le putem face zilnic pentru a ne simți mai bine, este a avea grijă de apă – de apa pe care o bem, de apa care ne compune, de apa din mediul înconjurător, de apa din mâncare, de apa de pretutindeni. Asa cum este bine să menținem energia la vibrații înalte în undele iubirii, așa este bine să menținem și apa la vibrații înalte în iubire. Pentru că apa este în toate și hrănește totul și schimbă totul”, a mai spus Valentina Vesler.

Nicolae Dumitru a completat acțiunea cu un adevărat recital la pian și a povestit despre legătura subtilă dintre muzică și apă. El a prezentat beneficiile terapiei prin muzică și al apei, primului element primordial, simbol al vieții, al regenerării și al purității.

Punctul culminant al evenimentului l-a constituit atunci când cei prezenți în sala Teatrului Act au fost invitați să scrie câteva idei pe tema apei în ritmul melodiilor improvizate de Nicolae Dumitru. După ce bilețelele au fost strânse, fiecare participant a aprins câte o lumânărică în momentul când și-a auzit mesajul citit. Astfel, s-a creat o stare specială de energie, liniște și iubire.

 

“Menirea sărbătorii de Bobotează este aceea de a ne reaminti de Apa Informată, ca un simbol al purificarii permanente a sufletului și trupului. Transformă-ți potențialul cu ajutorul apei informate”, a mai spus Ileana Vlăduț. Evenimentul susținut de Aqua Carpatica a fost organizat de Clubul Media (www.clubulmedia.ro) și portalul Tot Ceea ce Este. Iar în luna februarie va urma a doua ediție a festivalului “Magia Apei – Apa Informată”, susținut de Aqua Carpatica. Aceste evenimente doresc să marcheze sărbătoarea specifică fiecărei luni a anului.

Distribuie in retelele sociale: