Managerul general Recruitment UK: Tot mai mulți români pleacă din țara natală pentru un loc de muncă mai bine plătit în Marea Britanie

Odată cu 1 ianuarie 2014, înlăturarea restricțiilor aplicate cetățenilor români în ceea ce privește ocuparea unui loc de muncă în celelalte țări din Uniunea Europeană face ca tot mai mulți români să se orienteze către Marea Britanie. Acesta nu este un lucru de pe urma căruia beneficiază doar cei care aleg să plece către un loc de muncă mai bine plătit, ci și companiile care se ocupă cu plasarea forței de muncă în străinătate.
Nu numai nivelul ridicat al ofertei de muncă, ci și profesionalismul, seriozitatea și corectitudinea sunt ingredientele care stau la baza unei astfel de afaceri, după cum ne spune managerul general al companiei de recrutare Recruitment UK din București: “Dorim să schimbăm viețile oamenilor. Înțelegem că lumea de astăzi este un loc mai mic, însă stabilirea într-o altă țară este un angajament mare. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că tot mai mulți români pleacă din țara natală pentru un loc de muncă mai bine plătit în Marea Britanie, iar Recruitment UK se aliniază acestei tendințe. Avem personal englez și român specializat în toate sectoarele pieței de muncă pentru care recrutăm, cu ajutorul căruia oferim atât locuri de muncă în cadrul unor companii de prestigiu cât și asistență pas cu pas pe tot parcursul colaborării”.
Deși a luat naștere în 2013, compania a avut parte încă de la bun început de o colaborare strânsă cu o cunoscută agenție britanică, ce are experiență de peste 15 ani în plasarea forței de muncă și a înregistrat un succes fulminant, reușind să trimită în Marea Britanie numai în ceea ce privește a doua jumătate a acestui an peste 500 de persoane: “Am avut parte de realizări peste așteptările noastre și tindem către o continuă dezvoltare: din punct de vedere al serviciilor dorim să încheiem contracte cu mai multe agenții britanice, în acest fel mărindu-ne portofoliul de locuri de muncă, iar pe plan organizațional intenționăm atât să extindem biroul din București cât și să deschidem un nou sediu în alt oraș din România în prima parte a anului viitor” a mai declarat acesta.

Recruitment UK deține în momentul de față un sediu într-unul dintre cele mai cunoscute parcuri business din București și recrutează persoane atât pentru muncă necalificată cât și pentru posturi precum: șoferi, îngrijitori persoane și asistenți medicali. Aceștia dețin, de asemenea, o reputație solidă pentru furnizarea forței de muncă în numeroase depozite din Marea Britanie.RECRUITMENT UK - LOGO

Distribuie in retelele sociale: