Mănuşile de aur

Parteneriatul încheiat între Federaţia Română de Box şi Alexandrion Grup a oferit o şansă sportivilor de performanţă din cadrul cluburilor afiliate de a se antrena şi lucra în condiţii bune, beneficiind de mănuşi de cea mai bună calitate oferite de Alexandrion Grup, susținătorul principal al performanţei în România ultimilor 20 de ani.

Astfel, cele 1.000 de perechi de mănuşi oferite de Alexandrion Grup, în cadrul acestui parteneriat, au fost distribuite tuturor cluburilor de box afliate la Federaţia Română de Box, fiecăruia în funcţie de numărul de sportivi legitimaţi, de sportivii cu care participă la competiţii şi de sportivii de performanţă pe care îi au.
Lotul naţional cu care România va participa în perioada 13-22 martie la Campionatul European U22 a fost definitivat după încheierea Campionatului Naţional U22. Finalele acestei competiţii au oferit mai multe meciuri memorabile, multe încheiate înainte de termen, au arătat că avem în continuare pugilişti valoroşi, principalele noastre speranţe la cea mai înaltă treaptă a podiumului european fiiind stelistul Robert Jitaru şi dinamovistul Andrei Arădoaie. 
CE U 22 se va desfăşura la Brăila, fiind prima competiţie europeană de seniori de o asemenea anvergură organizată în ţara noastră după 48 de ani.

Pentru pregătirea acestui aveniment astfel încât delegaţia noastră să atace podiumul cu şanse reale la cât mai multe categorii Alexandrion Grup a oferit aceste 1.000 perechi de mănuşi, ajutându-i pe sportivii noştri să se poată antrena şi lupta în cele mai bune condiţii.

Distribuie in retelele sociale: