Maratonul Educației prin Joc și Artă

O relație frumoasă, de lungă durată, se construiește pe încredere. Noi credem foarte mult în acest lucru, așa că, vă invităm să ne cunoașteți, să vedeți cine sunt trainerii noștri, ce activităţi facem și, mai ales, ce puteți învăța, tu și copilul tău la noi.

Așadar, vă invităm cu mare drag la maratonul atelierelor și cursurilor PlaYouth Sâmbătă și Duminică, 30 și 31 Martie, între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN.

Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – curte comună cu Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor.

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de experimenta activitățile noastre timp de două zile. Trainerii noștri le-au pregătit o mulţime de surprize care să vă stârnească curiozitatea și trezească interesul.

Agenda pe care v-am pregătit-o, aceiași pentru fiecare zi:
11:00 – 11:30 – Sosire & Bun-Venit
11:30 – 12:15 – Origami, Zumba Family, Chimie Distractivă, Robotică, Educație Financiară, Astronomie.
12:30 – 13:15 – Origami, Storytelling, Do It Yourself,Teatru de Improvizație, Inteligență Emoțională, Robotică.
13:30 – 14:15 – Origami, Chimie Distractivă, Educație Financiară, Astronomie, Percuție, Fotografie.
14:30 – 15:15 – Origami, Teatru de Umbre, Tehnici de Pictură, Do It Yourself, Inteligență Emoțională, Yoga Family.
15:30 – 16:15 – Origami, Chimie Distractivă, Fotografie, Educație Financiară, Yoga Family, Percuție.
16:30 – 17:00 – Ce urmează & Încheiere.

Vă pregătim și multe alte ateliere surpriză, nu vă putem dezvălui chiar tot ce vom face, lăsăm loc pentru magia conectării în prezent.

După fiecare serie de demo-uri, veţi avea la dispoziție 15 minute să vorbiţi mai multe detalii despre activitate cu trainer-ul.

Pe parcursul întregii zile vom avea alături de noi prietenii de la Slick Drum – Events, zonă de hamace, multe jocuri de societate pentru toţi participanții cu Creative Board Gaming și cărțile Usborne, cele mai iubite cărţi în limba engleză, aduse special pentru voi de Biblioteca Pisicutei Mov

Parteneri principali: AQUA Carpatica, Corint Junior, Editura Corint, Boribon, Livada cu jucarii, Dacris, Edu Class
Parteneri media: Itsy Bitsy, Margot, Recreativo, Agenda Culturala PENTRU COPII – Bucuresti! 🙂, Blog Laura Frunză, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Andreea-Carmen Radu Consultant Nutriție, Gokids, România Pozitivă, IQads, Anca’s Diary – Confessions of a fashion mom, Cristina Oţel, Modern Dads, Printesa urbana.

Ce spui? Ne vedem Sâmbătă și Duminică, 30 și 31 Martie, de la ora 11:00 la Maratonul Educației prin Joc și Artă?

Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular https://bit.ly/2x3k1wV și să fii prezent la EFdeN, împreună cu piticul (piticii) tăi și să fii curios să ne cunoaștem!

Distribuie in retelele sociale: