ceara auto

Masina ta are nevoie de un polish? Iata ce produse nu trebuie sa iti lipseasca

Fie ca ne place sau nu, traficul din Bucuresti si neatentia pietenilor pot pune in pericol felul in care masina ta arata. Chiar daca abia ti-ai achizitionat un autovehicul sau ai unul nu mai vechi de 5 ani, sunt o multime de metode pentru ca vopseaua sa para ca noua, iar masina ta sa straluceasca.

Cel mai bun tratament pe care il poti aplica masinii tale este un polish. Acesta este o procedura de detailing, care are ca scop imbunatatirea esteticii masinii si rezistenta mai mare a componentelor acesteia, impreuna cu un aspect impecabil vopselei masinii.

Printr-un polish auto de calitate, realizat la o firma de detailing auto, poti mentine intact aspectul vopselei masinii tale. De regula, polish-ul consta in aplicarea unui compus lichid usor abraziv, conceput pentru a curata, netezi si amplifica stralucirea masinii. Cel mai des utilizat in aceasta industrie este ceara auto, oferita de branduri de top.

In cazul in care nu dispui de suficiente resurse pentru un polish auto de calitate, ar fi bine sa stii ca il poti face chiar tu acasa, daca ai la dispozitie toate produsele de care ai nevoie.

Ce trebuie sa stii cand faci un polish auto acasa?

In primul rand, documenteaza-te! Daca nu stii sa faci corect polish-ul auto masina ta va avea de suferit – poti provoca daune permanente stratului de vopsea daca nu respecti procedura de aplicare a pastei.

Ar mai trebuie adaugat faptul ca polish-ul auto poate remedia zgarieturile superficiale ale vopselei, nicidecum pe cele foarte adanci, pentru care vei avea nevoie de revopsirea intregii caroserii.

Polish-ul auto te poate ajuta sa elimini imperfectiunile din stratul superior de lac al vopselei masinii, insa beneficiile nu se opresc aici. Cu ajutorul unei solutii potrivite, cum este Fusso Coat, poti face polish-ul manual sau electric.

Citeste cu atentie instructiunile de utilizare ale solutiei pentru polish! Pentru unele solutii, cateva picaturi vor fi de ajuns pentru polisharea unei zone, in vreme ce altele necesita aplicarea unor cantitati mai mari pentru a avea efectul dorit.

Cumpara un burete special. Pe langa pasta abraziva, iti va mai trebui un burete special pentru polishare, daca procesul va fi facut manual. In cazul unei portiuni, este o alegere eficienta, insa pentru o masina intreaga va trebui sa optezi pentru polisharea electrica.

De ce sa iti polishezi masina?

Nu doar pentru estetica, cat si pentru functionalitate!  Posesorii de automobile care pun pret pe detailingul exterior. Este chiar imposibil sa previi zgarieturile, indiferent de natura lor, insa polisharea auto poate fi o solutie eficienta prin care sa le indepartezi, in conditiile in care zgarieturile nu sunt foarte adanci.

Totodata, un polish corect aplicat va oferi caroseriei un aspect neted si uniform, iar aceasta va straluci, dat fiind ca imperfectiunile mici sunt indepartate, iar eventualele pete sunt estompate.

Distribuie in retelele sociale: