Messi locul 4, Ronaldo locul 6! Cine a reușit să îi întreacă pe cei doi coloși în topul vedetelor cu cele mai mari venituri din lume?

Cu un venit total de 127 de milioane de dolari, Lionel Messi nu intră nici măcar în topul primilor 3 vedete cu cele mai mari venituri din lume, fiind depășit de Taylor Swift , Kylie Jenner și Kanye West.

Astfel, cântăreaţa pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate în decurs de un an, potrivit celei mai recente liste întocmite de revista Forbes.

Publicaţia estimează că artista în vârstă de 29 de ani a câştigat 185 de milioane de dolari, înainte de a plăti taxele, în anul început pe 1 iunie 2018.

Swift a mai condus acest clasament al Forbes în 2016, când veniturile ei au fost calculate la 170 de milioane de dolari.

Creşterea veniturilor ei anuale s-a datorat turneului „Reputation”, catalogat de Forbes drept cel mai profitabil din Statele Unite.

Următorul album al lui Swift, „Lover”, urmează să apară în august şi va fi primul lansat prin Republic Records, casa ei de discuri.

Starleta Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, ocupă locul al doilea în topul Forbes, cu venituri estimate la 170 de milioane de dolari, realizate în ultimul an.

La începutul acestui an, Jenner a fost desemnată cel mai tânăr miliardar prin forţe proprii, cu o avere netă de peste 1 miliard de dolari, titlu ce a iscat controverse, având în vedere că ea face parte dintr-una dintre cele mai bogate familii din lume.

Rapperul Kanye West se află pe locul al treilea, cu venituri estimate la 150 de milioane de dolari în ultimul an. Această sumă a rezultat, în mare parte, din imperiul său Yeezy.

Fotbaliştii Lionel Messi (127 de milioane de dolari, locul 4), Cristiano Ronaldo (109 milioane de dolari, locul 6) şi Neymar (105 milioane de dolari, locul 7) se numără între primii zece din listă, alături de membrii trupei The Eagles (100 de milioane de dolari, locul 8) şi vedeta de televiziune Dr. Phil McGraw (95 de milioane de dolari, locul 9).

Ed Sheeran ocupă locul al cincilea, cu 110 milioane de dolari, iar al zecelea în listă este pugilistul mexican Canelo Alvarez, cu 94 de milioane de dolari.

Între primele 100 de vedete din punct de vedere al veniturilor anuale au pătruns şi grupul sud-coreean BTS, pe locul 43 (57 milioane de dolari), Ariana Grande, pe locul 62 (48 milioane de dolari), actorul Paul Rudd, pe 83, la fel ca actorul Jerry Seinfeld şi trupa The Rolling Stones (cu câte 41 de milioane de dolari) şi DJ Khaled, pe 87 (40 milioane de dolari).

Locul 100 este ocupat de cântăreaţa Celine Dion, cu venituri estimate de 37,5 milioane de dolari.

Cea mai tânără celebritate din top e Shawn Mendes (20 de ani), clasat pe locul 98, cu 38 de milioane de dolari, iar cea mai în vârstă, Paul McCartney (77 de ani), clasat pe locul 62, cu 48 de milioane de dolari.

Cincisprezece femei sunt prezente în listă.

Cele o sută de vedete au câştigat în 12 luni, cumulat, 6,3 miliarde de dolari.

Distribuie in retelele sociale: