Miracolul din ouă! Tratament pentru E. Coli şi rotavirus sau psoriazis din găini vaccinate

M2 Director General_Ing. Constantin Chiurciu_1Cercetătorii români au scos pe piaţă un produs revoluţionar, oul miraculous, Hiperimun PC2, care combate infecţii cu E.Coli, Rotavirus, Enterococcus Faecalis, Streptococ Hemolitic şi boli gastrointestinale. Reţeta datează din anul 1893 şi a fost aprofundată de Constantin Chiurciu cu echipa sa din laboratoarele Romvac. Un mic dejun sănătos se poate transforma într-un tratament binefăcător. De profesie inginer chimist, omul de ştiinţă ne povesteşte despre invenţia benefică pentru milioane de pacienţi.

Reporter: Care este secretul din oul de găină?
Constantin Chiurciu, Romvac: Dacă o găină este inoculată cu un anumit antigen, în gălbenuş apare o imunoglobulină Y care neutralizează antigenul respectiv. În anul 2010, având laborator de cercetare, ne-am gândit să începem noi să facem studii în acest sens. Am început atunci o colaborare cu spitalul Victor Babeş. Le-am cerut tulpini de bacterii de la pacienţii umani care au fost trataţi fără rezultat cu antibiotice. Spitalul Victor Babeş ne-a pus la dispoziţie aceste bacterii, noi le-am cultivat, am făcut un vaccin şi l-am administrat găinilor ouătoare. După trei vaccinări, am căutat imunoglobulină în gălbenuşul de ou, am izolat-o şi ne-am întors în laborator la bacteriile de la care am pornit. Şi, aşa cum speram, testele au demonstrat că imunoglobulina aceasta inhibă dezvoltarea bacteriei respective. În momentul de faţă avem imunoglobulină pentru 20 de bacterii.
Reporter: Când ne prezentăm într-un spital pentru o antibiogramă, ni se recomandă un anumit antibiotic la care este sensibil germenul, însă de multe ori nu răspunde la acesta sau apare după o perioada. Care ar fi explicaţia?
Constantin Chiurciu: Antibioticele sunt metabolizate în 6 – 10 ore maxim. De exemplu, infecţiile vechi cu E.Coli sunt cantonate în ţesuturi şi de multe ori antibioticul, deşi la antibiogramă arată că are efect în organism, constaţi ulterior, că de fapt, acesta nu are efect. Şi asta pentru că antibioticul, până ajunge să reacţioneze cu bacteriile cantonate în anumite ţesuturi se inactivează şi nu în concluzie, nu se rezolvă nimic. În schimb, imunoglobulina Y poate să persiste şi o săptămâna, şi două în organism, deoarece nu este metabolizată și pătrunde în ţesuturi neutralizând bacteria. Este atât de simplu, încă pare complicat. Imunoglobulina din gălbenuşul Oului Hiperimun poate fi folosită nu doar în cazul bacteriilor rezistente la antibiotice, ci și în acnee, infecţii urinare, cu E. Coli, infecţii cu Stafilococcus Aureus, rinite alergice sau cronice, escare, bronşite, candida, sinuzită cronică, infecţii cu Streptococcus Pneumoniae, hipertrofie de cornete nazale şi multe altele, cât şi în cazul unei boli pentru care nu s-a găsit până acum niciun leac: psoriazisul. Avem câteva cazuri de psoriazis cu vindecare foarte rapidă, după cum puteţi să vedeţi în fotografii. Avem printre pacienţii tratați de E. Coli, helicobacter sau psoriasis, ziarişti, sportivi, doctori, oameni de afaceri și de peste hotare.

Reporter: Putem spune că produsul acţionează ca un vaccin?
Constantin Chiurciu: Nu, nu este un vaccin. Când faci un vaccin, organismul trebuie să fie el însuși în stare să producă imunoglobulină. Însă în cazul de față, noi îi dăm organismului imunoglobulina gata preparată și care acţionează instant, asigurând imunitatea acestuia. Produsele Imunoinstant sunt monospecifice având imunoglobulină Y contra unei singure bacterii sau polispecifice ca produsul multiplu care acţionează pentru mai multe bacterii deodată. Medicamentul este eficace şi se administrează pe cale orală, ambulatoriu. De asemenea, nu are efecte secundare și poate fi utilizat de orice pacient, cu excepția celor care au alergie la ou. Pacienţii pot veni la cabinetul medical Romvac cu analizele, vedem de ce problema suferă şi apoi găsim remediu pentru afecţiunea respectivă. Suntem aproape de Bucureşti, în Vountari.

M2 Director General_Ing. Constantin Chiurciu_1

m 3M 4 imunoinstant_multiplu

M 5 Escherichia-coli

Distribuie in retelele sociale: