Motive să cumperi pardoseala de exterior în luna septembrie.

Mijlocul lunii septembrie este aici și încă te gândești dacă să montezi o pardoseală de exterior, acum când toamna își intră în drepturi. Rațiunea vine cu răspunsuri pro și contra, noi îți argumentăm de ce să alegi să cumperi și chiar să montezi decking de exterior în luna septembrie.

Noi îți furnizăm doar câteva motive, dar nu suntem specialiști. Aceștia te pot ghida în cea mai bună decizie pentru tine în ce privește momentul montării, precum și modelul sau tipul potrivit de deck potrivit.

În continuare vă argumentăm motivele noastre în urma discuțiilor cu diverși furnizori.

1.   Ai șansa să prinzi mai multe reduceri la pardoseală de exterior

După ce a trecut sezonul de vară, furnizorii rămân cu stocuri reduse de deck – indiferent dacă vorbim despre WPC, lemn exotic sau lemn termotratat. Păstrarea de stocuri mici nu permite acestora reînnoirea stocurilor cu noi modele și la final de vară – început de toamnă oferă reduceri la toate pardoselile pentru care doresc să lichideze stocuri. Ca un pont, inclusiv la finalul anului există această practică de marketing și comercială.

Astfel, poți să te bucuri de modele superbe de pardoseli exterior, de aceeași calitate, dar la prețuri mai mici. Spre exemplu,  noi am văzut că Decolandia.ro are reduceri la decking WPC și dale de exterior, iar promoția ține până pe 30 septembrie.

2.   Începi primăvara cu o pardoseală de terasă superbă

Nu amâna pe mâine ce poți face azi este o vorbă la români. Evident de să amâni când vremurile se schimbă și o curte frumoasă, cu o pardoseală practică și elegantă e ce îți dorești?

În cazul pardoselilor este chiar mai mult de atât. Sezonul construcțiilor la exterior poate începe târziu și, după cum s-a întâmplat în ultimii ani, temperaturile ridicate de primăvară se instalează brusc. Astfel, începutul primăverii te poate prinde cu grădina nepregătită și, cum nu ești singurul care își dorește o  terasă elegantă, la început de sezon vei prinde prețuri mari pentru noile colecții și riști să nu găsești meseriași care să îți facă lucrarea.

Ajungem la ultimul nostru argument pentru astăzi.

 

3.   Găsești mai mulți meseriași disponibili. Implicit manopera poate fi mai ieftină

Succesul unei terase frumoase implică montajul de către profesioniști, aceasta pentru că nu are nevoie de expertiză (inclusiv lucrări de aducere la nivel)  și are nevoie de investiție în timp. Odată cu apariția primăverii și creșterea temperaturilor,  se dezvoltă și lucrările mari, ar meseriașii, mai ales cei buni, sunt greu de găsit.

Toamna este mai simplu întrucât multe dintre lucrări sunt spre finalizare, iar meșterii pot avea mai mult timp, inclusiv pentru lucrarea voastră. Cum la mijloc de septembrie temperaturile sunt blânde și soarele încă strălucește, e timpul potrivit să montezi și tu pardoseala ta de exterior.

Acestea sunt sfaturile noastre în urma documentării și nu ți loc de consultanță sau sfaturi tehnice de la specialiști. Dacă ai nevoie de ajutor specializat caută furnizorul potrivit pentru tine, care are decking care se potrivește proiectului tău și disponibilitate de livrare în zona ta.

Distribuie in retelele sociale: