Nawaf Salameh (Alexandrion Grup): “Felicităm CSM București pentru câștigarea Ligii Campionilor. Nu întâmplător am ales să susținem handbalul“

Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion sunt susținători tradiționali ai sportului românesc, având o implicare constantă în fotbal (sponsor al echipelor FC Petrolul Ploiești, Universitatea Craiova, CSMS Iași și Dinamo București), handbal (U Alexandrion Cluj și CSA Steaua București), cât și în alte sporturi. “Felicitări handbalistelor de la CSM București care, încă de la prima participare, au câștigat Liga Campionilor. Implicarea noastră în handbal nu este întâmplătoare. Am crezut încă de la început în potențialul acestui sport și în talentul și determinarea pe care le au jucătorii echipelor din România. Și iată că rezultateleechipei CSM București sau ale naționalei feminine de handbal, din care fac parte și Florina Chintoan și Laura Popa (ambele U Alexandrion Cluj) confirmă că nu ne-am înșelat. Și că acest sport este unul dintre puținele care mai aduc zâmbetul pe fețele românilor”, a declarat Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România.

Naționala de handbal feminin a României a terminat pe locul 3 Campionatul Mondial din Danemarca, având o evoluție spectaculoasă în meciurile cu adversare reputate, precum echipele Braziliei, Danemarcei sau Poloniei. “Și in 2014 handbalul românesc a avut un moment de glorie, atunci când Naționala României a câștigat Campionatul Mondial U18, care a avut loc în Macedonia. A fost încă o confirmare a valorii jucătoarelor noastre”, a adăugat Nawaf Salemeh. Din lotul național de junioare a făcut parte, și Cristina Laslo, care, în momentul de față activează la echipa U Alexandrion Cluj.

alx

Distribuie in retelele sociale: