Laser Technology sprijina performanta in ciclism

Theo Matican a cucerit două medalii de aur la Cupa Europeană de Paraciclism, categoria T 2, în probele de fond şi contratimp, disputată la sfârşitul săptămânii trecute la Begrad. Theo Matican, care a avut concurat împotriva a câtorva zeci de rutieri la ambele probe, a cucerit la Belgrad puncte pentru Olimpiada de la Rio, urmând să participe săptămâna viitoare la CE de la Praga.

„Avem o activitate bogată la nivelul federaţiei, numai la sfârşitul săptămânii trecute organizând câteva concusuri, printre care CN trial la Oradea, CN de şosea de amatori la Mamaia sau CN MTB marathon la Câmpul Cetăţii. La toate acestea au participat sute de rutieri, ciclismul devenind deja un fenomen în România. Apoi medaliile de aur cucerite de plan internaţional de Logigan la Balcaniada din Serbia sau de Olah şi Matican la CE de la Belgrad confirmă drumul bun pe care ne aflăm. Iar Theo devine deja o certitudine pentru Olimpiada de la Rio”, a declarat preşedintele FR Ciclism, Nicolae Plugaru, cel care l-a lansat pe Matican. Nicolae Plugaru sprijină ciclismul românesc prin firma Laser Technology.

De asemenea, la CE de paraciclism de la Belgrad, Attila Olah a cucerit două medalii de aur, categoriile C1, C2 şi C3 (combinate), el concurând singur în probele de fond şi contratimp. Un alt success internaţional a fost obţinut de rutierul Lucian Logigan, care a cucerit medalia de aur la MTB Cross Country, la Balcaniada din Serbia.

La Campionatele Naţionale de şosea amatori disputate la Mamaia, unde au concurat câteva sute de rutieri din toată ţara, în probele de fond, contratimp individual şi circuit, s-au decernat 18 titluri de campioni naţionali. La CN MTB Marathon XCM,  aproximativ o sută de concurenţi au participat la 9 categorii, în timp ce la CN trial de la Oradea, juniorul Iulian Zaharia a confirmat prestaţia bună avută la Mondialele din Norvegia.

 cic

Distribuie in retelele sociale: