Noi afaceri și locuri de muncă între Dresleuca și Siret! Finațări nerambursabile de până la 33.000 euro pentru firme noi înființate în Botoșani

Startup Yourself este un proiect  care are ca obiectic încurajarea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării a 48 de de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbana în Regiunea Nord- Est, ca urmare a derulării unor măsuri de formare antreprenorială pentru mínimum 400 de persoane, și crearea a mínimum 96 de locuri de muncă.

Botoșaniul este eligibil! Daca îți dorești să îți deschizi o afacere, să urmez un curs de antreprenoriat, acum este momentul!

Poti verifica condițiile de eligibilitate pe https://afacerinordest.com iar în cazul în care corespunzi atunci poți completa formularul de înscriere în proiect aici.

Pe tot parcursul călătoriei antreprenoriale, ai șansa să fii îndrumat de experți și consultanți care să îți ofere cele mai bune sfaturi.

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: