Nu lasa pe maine transportul de marfuri pe care il poti face azi

Putem adapta proverbul romanesc “nu lasa pe maine ce poti face azi” pentru fiecare din cazurile in care esti transportator, expeditor sau incarcator de marfa.

Regula e simpla si se aplica pentru toti cei care isi desfasoara activitatea in domeniul transportului international de marfuri.

Pana nu demult fie ca erai transportator, expeditor sau incarcator de marfa tot procesul de munca era o adevarata bataie de cap si asta pentru ca trebuia sa te descurci singur in alegerea de clienti carora sa le prestezi aceste servicii. Cum procesele tehnologice au avansat si exista o continua dezvoltare, iata ca astazi putem sa vorbim despre bursa de transport de marfuri.

Suntem siguri ca macar o data ai auzit vorbindu-se despre acest subiect. Fie intr-un mediu familial, fie la jurnalele de stiri de la televizor, bursele de transporturi marfuri au devenit adevarate business-uri pe piata din Romania.

Bursa transporturilor cuprinde servicii de transport pentru cei care au anumite cantitati de bunuri si vor sa le transporte dintr-o locatie in alta. Putem spune ca aceasta bursa ii ajuta atat pe transportatori sa gaseasca marfuri pe care sa le transporte, cat si pe expeditori sa gaseasca vehicule care sa le transporte bunurile.

O astfel de abordare in aceasta piata aduce extrem de multe beneficii pentru ca ofera solutii pentru orice tip de transport, la preturi optime si in conditii de siguranta. Este necesar doar sa accesezi bursa si sa te inregistrezi dupa care iti poti publica cu usurinta ofertele.

Asa cum spuneam, mecanismul de functionare al unui astfel de sistem este extrem de simplu. Fie ca esti transportator, expeditor  sau incarcator de marfa iti inregistrezi un cont cu statutul tau dupa care in functie de bursa de transport cu care alegi sa lucrezi ai posibilitatea sa iti gasesti clientii. In cele mai multe cazuri, inregistrarea in sistemul de bursa este gratuita, iar toti utilizatorii pot posta ofertele de transport: fie ca este vorba de un camion liber sau de o incarcatura de transportat.

In ceea ce priveste oferta de transport pentru marfa observam ca exista o plaja extrem de variata. Astfel, in cazul in care esti utilizator avansat poti beneficia de cateva optiuni Premium precum costuri de agenti care pot fi adaugate la contul principal pentru a oferi acces la mai multi utilizatori ce pot gestiona ofertele de camioane sau incartaturi ale tale. De asemenea, rating-ul si posibilitatea nelimitata de contactare ofertanti sunt alte optiuni de top pe care le poti gasi in portofoliul burselor de transporturi de marfuri.

Ce aduce nou in business-ul tau o asemenea alegere? Noi te ajutam sa intelegi mai bine conceptul de bursa de transport de marfuri si de ce ai avea nevoie de o astfel de alegere.

  1. Atunci cand alegi o bursa a transporturilor globala beneficiezi de profesionalism si servicii securizate, la preturi foarte mici.
  2. Bursa functioneaza ca un website si este disponibil oricand si oriunde, pentru orice dispozitiv cu o conexiune la internet.
  3. Este usor de utilizat de catre oricine isi doreste sa isi promoveze afacerea de logistica.
  4. Cu o astfel de alegere vei salva mai mult timp in cautarea unui transportator.
  5. Nu uita ca fiecare companie este evaluata pentru serviciile oferite, astfel ca mereu vei stii daca o firma este de incredere sau nu.

Sparge barierele de pana acum pentru ca te afli la doar la un click distanta sa aduci mai mult profit afacerii tale!

Distribuie in retelele sociale: