Nuanțele de ojă semipermanentă care vor fi un must-have în salonul tău în 2024

Salonul tău este locul în care îți dorești să oferi cele mai bune servicii de realizare și îngrijire a manichiurii și pedichiurii?. Atunci trebuie să știi că anul 2024 va fi despre trenduri vibrante și moderne, care aduc un plus de valoare clienților tăi. Pentru a le oferi servicii în pas cu tendințele este necesar să îți reîmprospătezi gama de oje semipermanente cu nuanțe care vor fi la mare cerere. 

Descoperă care sunt nuanțele care pot fi transformate într-un adevărat spectacol de culoare și artă pe unghiile clienților tăi

Albastru – o culoare care cucerește orice privire 

Albastrul vine într-o varietate de nuanțe, de la cele mai deschise până la cele mai întunecate. Este o culoare senzațională pentru orice anotimp și poate fi purtată într-o varietate de moduri. Albastrul este o culoare calmantă, care sugerează încredere și profesionalism. În plus, poartă cu sine o doză mică de mister, făcând din ea o alegere potrivită pentru femeile îndrăznețe și moderne.

Mov – o opțiune elegantă și feminină 

O altă culoare preferată de multe femei este movul, care este văzut ca fiind o culoare caracteristică eleganței și feminității. Movul este o alternativă sofisticată la negru și poate fi purtat cu ușurință în orice context. În plus, nuanțele mai deschise sunt potrivite în special pentru sezonul cald, în timp ce cele mai închise sunt ideale pentru sezonul rece.

Verde – o culoare naturală și proaspătă 

Dacă vrei să oferi o notă proaspătă în salonul tău, atunci ar trebui să incluzi neapărat culoarea verde. Astfel, printre ojele semipermanente din colecția ta trebuie să se regăsească nuanțe de verde precum cele disponibile la Savyprofessional.ro. Avându-le la dispoziție poți împrospăta unghiile clienților cu o nuanță mai deschisă, care evocă liniștea și confortul din natură sau, în funcție de preferințe, poți alege și o nuanță mai închisă de verde pentru a obține un look mai sofisticat și elegant.

Gri – o culoare simplă și sofisticată 

Griul este una dintre cele mai populare nuanțe de oje semipermanente din ultimii ani, și nu fără motive. Este o culoare clasică, care se poate îmbina cu multe alte culori, fiind astfel o alegere versatilă pentru orice situație. Griul este o opțiune simplă și sofisticată, care sugerează rafinament și eleganță.

Roz – o nuanță versatilă și romantică 

În final, nu trebuie să lipsească din colecția ta de oje semipermanente nuanțele de roz, care sunt ideale pentru a exprima feminitatea și romantismul. Pentru sezonul cald, poți alege o nuanță mai deschisă de roz, în timp ce pentru sezonul rece poți alege o nuanță mai închisă, potrivită unui look chic și sofisticat.

În concluzie, aceste nuanțe de oje semipermanente nu trebuie să lipsească din salonul tău în 2024. Dacă vrei să impresionezi cu adevărat prin servicii și să arăți mereu modernă și trendy, atunci ar trebui să incluzi cele mai frumoase nuanțe de albastru, mov, verde, gri și roz. Ele pot fi purtate în orice anotimp și context, oferind mereu un aspect impecabil și rafinat, pe care clientele tale îl vor aprecia cu siguranță.

Sursa foto: pexels.com

Distribuie in retelele sociale: