Numere de magie şi delicatese la Disco Players Party Dr. Oetker Junior Trophy

Tinerii sportivi care concurează la cea de a opta ediție a Dr. Oetker Junior Trophy au avut parte de un adevărat show la Disco Players Party și de numeroase surprize la Centrul Naţional de Tenis, informează Revista Sport Magazin.

Astfel, alături de Cătălina Cristea, directorul turneului Dr. Oetker Junior Trophy, cei mici s-au bucurat de numerele de iluzionism ale magicianului Teo Magic Show, ambianța fiind oferită de Luxury D.J’s.

De asemenea, participanții au degustat torturile personalizate (cu logo turneu, FRT și Tennis Europe) făcute de Bakings cu ingrediente pentru prajituri de la Dr. Oetker, din Pizza Ristorante de la Dr. Oetker si Bambino Party de la Angelli.

La cea de a opta ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care are loc pînă pe 27 mai, concurează 200 de sportivi din 22 de țări.

Sponsorul oficial al turneului despre care puteți afla informații pe juniortrophy.ro  este Dr. Oetker Romania, iar promotorul competiției este SCG -Smart Corporation Group.

Distribuie in retelele sociale: