Nuntă pe malul lacului, lângă București. Cum aranjezi un decor romantic pentru ziua cea mare

Vrei să organizezi o nuntă pe malul lacului, lângă București? Nu trebuie să mergi prea departe de Capitală, ca să te bucuri de o experiență fabuloasă, ca-n filmele de la Hollywood!

Multe mirese care preferă o variantă romantică pentru petrecerea de nuntă își doresc să se distreze alături de cei dragi pe malul lacului. Este genul de destinație ideală pentru o seară superbă, potrivită mai ales pe timpul verii, dar și spre finalul primăverii sau chiar și începutul toamnei.

Cum organizezi o nuntă pe malul lacului?

În ultimii ani, varianta unei nunți în aer liber a intrat în topul preferințelor mirilor. În pădure, la munte, pe plajă, în grădină, într-o livadă sau pe malul lacului, indiferent de alegerea pe care o faci, cu siguranță te vei bucura de natură în ziua cea mare.

Chiar dacă petrecerea rămâne stabilită pentru o locație aflată pe malul unui lac, asta nu înseamnă că va semăna cu celelalte organizate în același spațiu. Dacă alegi Buftea Events chiar la marginea splendidului lac Buftea, ai la dispoziție o varietate impresionantă de scenarii pentru o petrecere de nuntă personalizată până la nivelul celor mai mici detalii.

În primul rând, este bine să alegi o perioadă în care temperaturile să permită acest lucru, dar și că invitații care au acceptat să vină la nunta ta pot să participe la un astfel de eveniment. Apoi trebuie să afli dacă acel restaurant ales pentru o nuntă pe malul lacului poate susține numărul de invitați.

Dacă totul este în regulă până aici, atunci poți începe să îți alegi detaliile legate de decor. Profită din plin de peisajul superb și amenajează un loc special pentru ca invitații tăi să își facă fotografii de vis pe malul apei. Poți pune flori, litere uriașe luminate, poate chiar o bancă cu design romantic sau orice altceva care este pe gustul tău.

O nuntă pe malul lacului poate fi una extrem de romantică, așa că poți folosi foarte multe flori pentru decor, poate chiar flori de sezon. Florile naturale dau un plus unei astfel de petreceri. Dacă îți faci griji că apoi se ofilesc și se irosesc, acum nu mai trebuie să îți faci griji! Pentru mirii care vor să organizeze o nuntă pe malul lacului lângă București, Buftea Events le asigură un eveniment sustenabil. Florile vor fi strânse la final și vor fi transformate în compost, ca să revină în această formă în circuitul natural.

Dacă dorești să ieși din tipare și să nu urmezi stilul clasic, poți să faci și un meniu special care să includă preparate inspirate de locație: pește, fructe de mare, icre, etc. Poți personaliza inclusiv meniul pas cu pas, având grijă să respecți gusturile culinare ale invitaților tăi.

Poți merge pe ideea de natură inclusiv când vine vorba despre mărturii, unde poți să folosești niște materiale naturale, pietre, lemn, materiale textile, flori uscate, etc. Pentru o astfel de nuntă organizată pe malul lacului este de preferat ca mireasa să poarte o rochie mai lejeră, care să îi permită să danseze pe cinste în seara petrecerii.

Poți introduce în decor și elemente neașteptate, precum sunt fructele, care pot fi prezente inclusiv pe mese, ca gustări pentru invitați. Vinurile pot fi și ele unele mai ușoare, mai aromate, poate chiar ușor fructate. Poți utiliza niște șiraguri de lumini fie albe, fie colorate, pentru ca distracția să dureze până târziu în noapte.

Dacă îți dorești un restaurant de nuntă care să amintească de o nuntă regală, folosește varianta de decor în negru și auriu, pentru un plus de prețiozitate și eleganță în ziua cea mare. O altă propunere fabuloasă pentru petrecerea de nuntă este varianta inspirată de Marele Gatsby.

Chiar și mirii care vor o nuntă tradițională românească pot să facă acest lucru pe malul lacului Buftea. Indiferent de ideea pe care o ai pentru nunta ta pe malul lacului, Buftea Events se asigură că totul este exact pe gustul tău, iar tu trebuie doar să te bucuri de o experiență unică în viață!

Distribuie in retelele sociale: