Obtine usor un somn de calitate, cu un pat nou

Un somn suficient și o odihna de calitate sunt considerate ca fiind una dintre cele mai importante nevoi umane. Nu pune pret pe acest aspect si vei vedea rapid cum mai puțin somn te poate face  să fii nervos, anxios și mai puțin concentrat. Foarte adesea, un pat nou îmbunătățește calitatea somnului – pe langa factori de mediu cum ar fi temperatura, moliciunea saltelei, luminozitatea, presiunea aerului și umiditatea.

Totusi, inlocuirea vechiului pot poate fi o sarcina obositoare. Umblatul prin magazine, navigarea prin site-uri web, urmarirea diverselor discutii si dezbateri legate de spuma, arcuri și dimensiuni de saltele (si mai ales legate de suma pe care trebuie să o cheltuiți) vă poate face să simțiți că aveți nevoie de un …somn bun!

Cumpara de aici paturi de calitate, la oferta!

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a alege un pat?

Înainte de a cumpăra un pat, ar trebui să vă cunoașteți cerințele pentru pat, de exemplu:

1. Stil: stilul patului se potrivește cu designul casei tale?  Este structura patului ușor de utilizat?

2. Material: care este materialul preferat și cel mai confortabil pentru tine (sau cuplu)? Cum să alegeți un pat de bună calitate? Este ecologic?

3. Bugetul: cât ați dori să cheltuiți pentru pat? Patul include o saltea și o noptieră? Există reduceri? Când este cel mai bun moment pentru a cumpăra?

4. Dimensiunea: care este cea mai bună dimensiune care se potrivește dormitorului și familiei?

5. Funcții: are patul spațiu de depozitare suplimentar sau poate sa fie de folos si in alte moduri?

Când vine vorba de mărime, aceasta depinde de dimensiunea dormitorului  și de persoanele care împart patul.  Dacă cumpărați un pat pentru copil, iar dormitorul este suficient de mare, încercați să alegeți un pat mai mare pe cât posibil, deoarece copilul crește repede – astfel nu trebuie să cumpărați un pat nou câțiva ani mai târziu. Un pat mai mare poate reduce riscul de rostogolire   atunci când copilul doarme singur.

Un pat supraetajat este, de asemenea, o alegere bună pentru a primi oaspeți. De asemenea, poate fi combinat cu sertare și o cutie de depozitare în pat pentru a maximiza spațiul de depozitare din dormitor.

Căpătâiul decide stilul dormitorului

Diferitele căpătâi de pat aduc dormitorului un aspect diferit. Indiferent care este materialul de la suprafață, cadrul principal al căpătâiului este din lemn. Pentru persoanele care preferă să citească in pat, un capatai cu burete/perne este o opțiune bună. Cu toate acestea, perna este fixată pe căpătâi; nu poate fi dezinstalată și spălată atunci când se pătează. Dacă preferați un căpătâi fără pernă sau chiar un pat fără căpătâi, puteți amplasa una sau două perne pentru a vă susține spatele.

Pentru persoanele care au nevoie de spațiu de depozitare în dormitor, un pat cu spatiu depozitare va fi cea mai bună alegere. Care este cel mai bun căpătâi de pat? Răspunsul este să alegeți ceea ce vă place. 

Distribuie in retelele sociale: