Organizeaza botezul in locatii moderne cu saloane elegante si usor de personalizat

Petrecerea de botez este un moment cheie al zilei in care micutul sau micuta este crestinat/a. Botezul este un moment special pentru parinti si pentru toti cei care iau parte la intreaga ceremonie religioasa, sunt emotii si clipe pe care nu le veti uita prea curand.

Dupa botezul de la biserica urmeaza, cum e si firesc, o petrecere pe cinste data intr-o locatie perfecta din toate punctele de vedere. Daca sunteti din Ploiesti si cautati o locatie botez in Ploiesti puteti opta pentru saloanele SevaEvents. Peisajul natural, de poveste, decorul amenajat in stil clasic, consultantii care pot personaliza orice detaliu din saloane pentru ca tu si invitatii tai sa fiti multumiti de toate pregatirile realizate pentru botez, iata doar cateva atuuri ale saloanelor SevaEvents.

Mesele si scaunele vor fi amenajate conform dorintelor celor care vor participa la evenimentul important din viata parintilor si a micutilor, spatiile saloanelor sunt suficient de mari pentru a putea avea si momente frumoase cu ursitoare, momente artistice de top sustinute de cei mai buni artisti. Daca invitatii vin cu masina vor avea si parcare privata mare, supravegheata in permanenta, vor putea sa isi lase masina intr-o zona sigura si foarte usor de accesat.

Fiecare eveniment va avea si un event manager care se va ocupa de toate aspectele petrecerii de botez organizate intr-o locatie botez in Ploiesti, nu va trebui decat sa te consulti cu el pentru a avea cea mai frumoasa petrecere de botez. Pe toate mesele vor fi si accesorii speciale pentru botez, toate detaliile vor fi gandite si personalizate pentru un eveniment care atinge perfectiunea pe toate planurile. In saloane pot fi si cake baruri sau alte piese, sedintele de degustare care premerg evenimentul vor fi detaliate, toate preparatele selectate se vor gasi pe masa invitatilor si vor avea un gust original, foarte bun.

In functie de numarul de invitati puteti opta pentru salonul mic, pentru o petrecere mai intima, cu un stil usor retro-romantic, aici poti avea si cake bar, cabina foto, fantana de ciocolata. Ferestrele existente pe toata lungimea peretului vor asigura o atmosfera perfecta pentru o petrecere interesanta si eleganta.

In salonul mare vei putea organiza o petrecere care are mai multi invitati, vei avea loc pentru candy bar, pentru instalarea de proiectoare, pentru fantani de ciocolata si masa de protocol, pentru giveaway-uri. Personalizarea e foarte simpla si in cazul acestui salon, decorul se poate completa cu aranjamente complexe si regale ori moderne si minimaliste.

Indiferent ce salon alegi, mare sau mic, vei avea o experienta placuta, servirea meniurilor va fi ireprosabila, atmosfera va fi intretinuta de formatie sau de DJ, se va putea dansa si invitatii vor avea suficient spatiu pentru a putea sa se bucure de salonul ales.

Distribuie in retelele sociale: