Partidul Noua Românie, cel mai modern și atractiv partid din România, înființat de tineri

Pentru prima dată în România, după 25 de ani de democrație, patru tineri curajoși au pus bazele formațiunii politice Partidul Noua Românie, un instrument real de a reformula actuala clasă politică.

 

Sebastian Popescu, Dan Truția, Cosmin Grancea și Cristian Drăghiceanu, pe 25 aprilie 2015 au decis înființarea Partidului Noua Românie. Pe 17 iunie 2015, Tribunalul București a admis cererea de înființare a PNR, iar decizia a rămas definitivă și irevocabilă din data de 18 august 2015.

 

PNR este primul partid care se înființează în România în baza hotărârii CCR din luna februarie, prin care s-a decis ca cele 25.000 de semnături de susținere necesare înființării unei formațiuni politice, încalcă Constituția.

 

Sebastian Popescu, Președintele Partidului Noua Românie, susține că PNR este cel mai modern partid din România și că acest proiect politic s-a născut pe ”fondul nemulțumirii și neîncrederii uriașe a românilor în actuala clasă politică”.

 

Am înființat acest partid alături de trei tineri curajoși, Dan Truția, Cosmin Grancea și Cristian Drăghiceanu, din dorința de a oferi românilor, la alegerile din 2016, o alternativă reală la actuala clasă politică. PNR s-a născut pe fondul nemulțumirii și neîncrederii uriașe a românilor în actuala clasă politică. Ținta noastră o reprezintă alegerile parlamentare din noiembrie 2016. Dorim să intrăm în Parlament cu un număr cât mai mare de senatori și deputați și de ce nu, să formăm noul Guvern al României. Suntem pregătiți să guvernăm România și să facem în patru ani, tot ceea ce nu au fost în stare să facă în 25 de ani, actualii politicieni. Dacă vrei cu adevărat să schimbi ceva în România nu o poți face cu cei care de 25 de ani te-au condus într-un mod catastrofal. Îndemn toți românii care își doresc o țară ca afară, să vină către noi, să se alăture Partidului Noua Românie și împreună să punem umărul la modernizarea României. Actualii politicieni, care de 25 de ani ne conduc destinele după bunul plac, nu știu, nu vor ști și nici nu vor dori să știe ce înseamnă interesul național. Unicul lor scop este să se mențină veșnic la putere sub o formă sau alta, direct, indirect, prin fii, nepoți și cumetri. Principala problemă a României nu o reprezintă lipsa resurselor financiare, ci persoanele care conduc la diferite nivele, această țară. Români, e timpul schimbării reale! E timpul să deschideți bine ochii, să decideți ce vreți în viață. Ori cu ei, și o să vă jefuiască la fel ca și până acum, ori, schimbați macazul și vă alăturați nouă. De voi depinde ce veți face din această țară. Mie îmi pasă de România, Ție?!”, a declarat Sebastian Popescu, președintele PNR.

 

Prioritățile Partidului Noua Românie

 

Reforma în justiție, sănătate și educație, creșterea natalității, îmbunătățirea nivelului de trai al românilor, cât și dezvoltarea infrastructurii reprezintă prioritățile urgente ale Partidului Noua Românie. Corectarea codurilor penale și civile, adoptarea legii răspunderii magistraților și eliminarea din sistem al celor care comit abuzuri, reprezintă prioritate zero pentru PNR în materie de reformă a justiției în România. Salarizarea adecvată a personalului didactic, modernizarea școlilor și regândirea programei școlare și reducerea analfabetismului, reprezintă prioritățile în domeniul educației. Sistemul sanitar din România trebuie reformat prin modernizarea spitalelor existente, construcția altora noi acolo unde este nevoie, salarizare europeană a medicilor și asistentelor. Fără o infrastructură modernă, România nu are cum să se dezvolte. PNR va gestiona eficient și inteligent, resursele financiare ale românilor pentru construirea de drumuri și autostrăzi și modernizarea căilor ferate.

 

 

PNR, cel mai modern partid din România

 

PNR ține pasul cu tehnologie și cu era social media, fiind primul partid din România care are rețea proprie de socializare, similară cu Facebook. După ce se aprobă înscrierea în partid, fiecare membru are în mod automat, creat pe site-ul www.partidulnouaromanie.ro, un cont pe rețeaua de socializare și astfel poate intra în contact cu toți ceilalți membrii. Rețeaua de socializare cu circuit închis este destinată socializării și comunicării în timp real între toți membrii PNR.

 

Înscrierile în PNR încep de la 1 septembrie 2015

 

Campania de înscriere de membrii în Partidul Noua Românie începe oficial pe 1 septembrie. Toți românii care au vârsta minimă de 18 ani, care nu au mai fost membrii ai altui partid politic, pot deveni membrii ai Partidului Noua Românie. Înscrierea în PNR se face exclusiv online pe site-ul www.partidulnouaromanie.ro. Completarea formularului online durează doar două minute.

 

În timp ce alte partide s-au înființat și se înființează pornind de la principiul ”cum să ne asigurăm scaunul și spatele” și cum să ”furăm inteligent”, PNR pornește de la început doar cu gândul de a corecta tot ce au distrus actualii politicieni în 25 de ani de ”domnie” și să curețe sistemul de corupți, incompetenți și oameni rău voitori.

 

De 25 de ani, pe bună dreptate, românii spun că nu au pe cine vota întrucât aceiași indivizi se perindă la putere sub o formă sau alta. Acum, românii au pe cine vota. PNR este primul partid din România înființat după 25 de ani de democrație, de la zero, din tineri neafiliați politic și dornici de o schimbare reală a României.

 

Fii parte a schimbării, implică-te și fii părtaș la adevărata schimbare. Votează pentru o nouă Românie!

Distribuie in retelele sociale: