Perechea Begu/ Mitu a câştigat BRD Bucharest Open. Evantaie şi pălării pentru spectatorii de la arenele BNR

Perechea Irina-Camelia Begu/Andreea Mitu a câştigat BRD Bucharest Open, după ce au învins în finală cuplul Danka Kovinici/Marina Zanevska (Muntenegru/Belgia), scor 6-3, 6-4, într-o oră şi 23 de minute.

Premiul pentru câştigătoarele probei este de 12.300 de dolari şi 280 de puncte, iar finalistele vor primi 6.400 de dolari şi 180 de puncte. Irina Begu a câştigat şi anul trecut BRD Bucharest Open la dublu, atunci alături de Raluca Olaru. Anul trecut, Begu s-a impus şi la simplu.

Canicula din Capitală a fost suportată mai ușor de spectatorii prezenți la partidele din faza finală a BRD Bucharest Open după ce au primit cadou pălării și evantaie de la compania Dr. Oetker.

Astfel, fanii prezenţi în tribune s-au putut bucura mai mult de spectacolul din teren cu ajutorul evantaielor Dr. Oetker – Musli Vitalis şi pălăriilor Dr. Oetker – pizza Guseppe. În finala probei de simplu vor juca Anastasija Sevastova, locul 22 WTA, contra croatei Petra Martici, locul 60 WTA şi favorită 4, care a trecut de Mihaela Buzărnescu

În cursul acestei săptămâni, fanii aflaţi în tribună la Arenele BNR au primit pancarde cu numele jucătoarelor la BRD Bucharest Open din partea Dr. Oetker.

Iar la hotel Sheraton din Bucureşti, a fost organizată Players Party din cadrul BRD Bucharest Open.

Cu participarea Mihaelei Buzărnescu (locul 25 WTA), alături de două reprezentante de seamă a noului val din tenis, Elena-Gabriela Ruse și Miriam Bulgaru, „Kids Day” Dr. Oetker a acaparat atenția copiilor și tuturor celorlalți iubitori de tenis de la BRD Bucharest Open.

Astfel, pe terenul central de la Arenele BNR, cei mici au avut ocazia să schimbe mingi la începutul turneului cu cele trei jucătoare, dar s-au putut bucura și de prezența mascotei Văcuța Paula, care i-a intâmpinat, ca de obicei, cu multe bunătăți.

De asemenea, norocoșii iubitori ai sportului alb au fost prezenți la standul Pizza Guseppe, unde în baza voucherelor de degustare s-au putut delecta cu produsele Dr. Oetker. Pe toată durata turneului, jucătoarele de top din circuitul WTA se vor energiza începând de la micul dejun cu Musli Vitalis.

Distribuie in retelele sociale: