PERECHEA LUNCANU/ KESTELBOIM A CÂȘTIGAT VITALITY OPEN TOUR. DRAGOȘ DIMA, ÎN FINALA DE SIMPLU

dr-agos-drdr-prdr-premieredr-priPerechea Petru Luncanu/Mariano Kestelboim (Argentina) a câștigat cea de a treia ediție a Vitality Open Tour, după ce a învins în finală, scor 6-1, 6-3, cuplu  Victor Cornea/ Victor Anagnastopol.

În finala de simplu a turneului ITF dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, care se va disputa mâine, în jurul orei 11.30, la Tenis Club din Curtea de Argeș, se vor întâni Dragoș Dima și Miliaan Niesten (Olanda).

Finala de mâine a ITF Vitality Tour poate fi urmărită pe live streaming, care se poate accesa la link-ul: http://astenisclub.ro/vitalityopentour/live-broadcast.

Pe  site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour/, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Partenerul oficial Vitality Open Tour este Dr. Oetker România – Musli Vitalis, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit. Ediția 2016 se bucură de sprijinul sponsorilor: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Hotel Posada, Păstrăvăria Brătioara, Aldis, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG – Smart Corporation Group.

Distribuie in retelele sociale: