Perechea Nagy/Rodriguez a câștigat ITF Vitality Open Tour. Mihaela Testiban, premiată pentru întreaga carieră

Perechea Peter Nagy(HUN) /Cristian Rodriguez (COL) a câștigat a cea de a IV-a ediție turneului ITF pentru seniori, Vitality Open Tour, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-4, 7-6(6), cuplul Adrian Barbu/ Riccardo Maiga (SUI), informează revista Sport Magazin.

În cadrul festivității de premiere de la Tenis Club din Curtea de Argeș, a fost premiat și cel mai bun arbitru român, Mihaela Testiban (Gold Badge), care a fost și supervizor la acest turneu dotat cu premii de 15.000 $.

Competiția continuă duminică, finala mare la simplu urmând să fie televizată în direct de Digi Sport. La turneul ITF rezervat seniorilor, Vitality Open Tour, dotat cu premii în valoare de 15.000 $, sponsor principal este Dr. Oetker Romania.

Partidele din faza finală a ITF Vitality Open Tour pot fi urmărite pe live streaming, care se poate accesa la link-ul: http://astenisclub.ro/vitalityopentour/live-broadcast/. Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour/, cât și în social media – pagina de Facebook – Tennis Stars se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Partenerul oficial Vitality Open Tour este Dr. Oetker România – Musli Vitalis, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit. Sponsorii ediției 2017 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres și Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

(de Teodor Chiriac)

Distribuie in retelele sociale: