Portalul Solstitiului de Iarna ~ timpul sacru cand Soarele renaste, workshop, 21.12.2017

Solstițiul de Iarnă vine la sfarsitul anului să reînvie spiritele noastre și să ne reamintească faptul că Lumina nu moare niciodata, ci doar se reînsuflețește!

Solstitiul marcheaza sfârșitul anului 2017 si este un punct de cotitura in destinul noastru. Acum este necesar sa incetinim ritmul si sa aducem mai multa liniste in fiinta noastra.

Este timpul sa ne luam o pauza de la tumultul vietii noastre inainte ca Soarele sa reinceapa drumul sau catre lumina.

În liniștea celei mai lungi nopți a anului, înțelegerea care vine acum catre noi este extrem de folositoare. Este timpul sa introspectam profund lumea noastra interioara si sa ne intrebam daca suntem cu adevarat in locul in care vrem sa fim. Acum avem sansa: de a ne descoperi pe un nivel nou; sa ne putem retrage din situatiile de viata care nu mai sunt benefice pentru noi si sa ne asumam responsabil directiile de viata care ne pot ajuta cel mai mult sa evoluam.

Cei mai mulți oameni isi traiesc viata intr-un ritm de viata alert si agitat astfel incat ei nu reusesc sa se opreasca niciodata din goana lor pe parcursul anului. Energia solstițiului din decembrie vine sa ii ajute sa se reintoarca profund la interiorul lor si sa se conecteze cu adevarat la valorile sufletului.

Solstițiul din decembrie este comparat cu noaptea întunecată a sufletului deoarece are o foarte mare putere de catharsis psihologic. Acum dacă sunt probleme ramase nerezolvate în subconstient sau gânduri&emoții nerezolvate, acesta este momentul anului în care ele pot să reapară pentru a fi curățate și eliminate.

În timpurile stravechi se considera ca la Solstitiul de Iarna, Zeita Lunii da naștere Soarelui. Acum sunt sustinute acele actiuni care permit intrarea intr-un mod intelept intr-un nou ciclu evolutiv.
Este recomandabil ca acum:

– sa ne analizam trecutul si sa luam decizii intelepte cu privire la viitorul nostru;

– sa ne cinstim umbra si totodata sa o eliberam din viata noastra pentru a putea renaste spre ceva nou și pozitiv;

– sa onoram legatura cu Universul, cu Soarele, cu Luna și cu Mama Pământ pentru a putea primi o forta exceptionala de regenerare, reînnoire și auto-reflecție;

– sa observam semnele care pot aduce vesti bune despre viitor;

– sa constientizam radacinile sufletesti care asigura fundatia cresterii noastre;

-sa schimbam acele reguli de viata care nu ne mai sprijina sa evoluam.

Universul ne invita să luăm o pauză sacră timp de 3 zile intre 21-24 decembrie pentru a crea samanta unui nou ciclu evolutiv.
Acum înțelegerea care vine catre noi este extrem de folositoare pentru a vedea care sunt directiile de viata care ne ajuta cel mai mult sa evoluam.
Este un timp pentru a muri metaforic astfel încât să putem renaște atunci când Soarele va renaște la 3 zile după Solstițiu. Aceasta perioada seamana cu starea de bardo care face trecerea dintre moarte și o viață nouă.
Este un timp sacru in care comunicarea cu dimensiunile superioare este deschisa special pentru a ne ajuta in meditatia noastra.
Acest timp atat de special este incurajat sa-l petrecem in cultura occidentală in petreceri, cumpărături și pentru lucruri care ne mentin atentia in exterior! Chiar daca si asfel de momente ne permit sa savuram frumusetea acestui moment, totusi este pacat sa irosim cele mai puternice energii de renastere si de schimbare din an.

Va invit sa utilizați energia Solstițiului de Iarna pentru a va dedica un timp special pentru a va acorda la chemarea inimii voastre. Cand te conectezi la starea ta interioara, viața se poate alinia la un plan inalt de evolutie. Aceasta este energia de care avem cel mai mult nevoie ca sa intram într-un mod inspirat in noul an.

Pentru a primi impulsionarea extraordinara a acestui magic inceput in 2018, va invit sa va alaturati workshop-ului Portalul Solstitiului de Iarna.
Sunt incantata ca vom explora impreuna Comorile Universului !

Cera Pere
MASTERMIND ASTROLOGY

DETALII WORKSHOP
Data: 21 decembrie 2017, ora 18:45 -21:30
Locatia: se va comunica persoanelor care se vor inscrie la eveniment;
Contributie: 110 Lei
Distribuie in retelele sociale: