Portarul Filip Petre, ofertat de FCSB și FC Viitorul

Tânărul portar Filip Alexandru Petre (LPS Mircea Eliade) se află în atenția grupărilor FCSB și FC Viitorul Constanța. Talentatul goalkepeer a dat o probă de joc la FCSB, fiind contactat și de George Ogăraru, directorul de scouting de la FC Viitorul.

Echipa LPS Mircea Eliade, grupa 2000/2001, unde activează Filip, care este antrenată de Gelu Moroșanu, ocupă primul loc în Campionatul Municipal, după ce a învins în etapa a 23-a, cu scorul de 4-3, pe ACS Bucharest United.

„Câștigătoarea Campionatului Municipal va merge în faza pe țară. Avem câțiva jucători talentați în această echipă, care au șanse să ajungă în fotbalul mare”, a declarat Ion Toma, directorul de la LPS Mircea, care a fost premiat la ultima ediție a Galei Fotbalului Românesc.

Filip Dumitru a fost component și al naționalei de fotbal a jurnaliștilor. (în imagine, ediția din 2017, Jocurile Mondiale ale Jurnaliștilor din Bruxelles)

Dumitru Uzunea, fostul antrenor al echipei LPS Mircea Mircea Eliade, a fost cooptat în staff-ul tehnic al lui Costel Gâlcă la echipa Vejle din Danemarca.

Distribuie in retelele sociale: