Pregătirile de toamnă sunt în toi. Dr.Oetker aduce bunătăți și bucurie în SOS Satele Copiilor România

Dr.Oetker a venit să dea o mână de ajutor mamelor sociale în realizarea pregătirilor de toamnă. Copiii din Satele SOS au fost încântați de implicarea lor în prepararea dulcețurilor și murăturilor.

Dr.Oetker promovează și încurajează valorile familiei, iar reprezentanții firmei, prezenți la întâlnirea cu cei mici și mamele sociale, s-au integrat perfect în cadrul familial construit în jurul obiceiurilor de toamnă. Mașini încărcate cu piersici, prune, castraveți, morcovi și conopidă și tot necesarul preparării murăturilor și dulcețurilor au ajuns pe rând, într-o după amiază călduroasă, în fiecare dintre cele trei locații. Pentru câteva ore, copiii au uitat monotonia zilnică și au dat curs inițiativei lansate de compania germană.

Micuții s-au simțit ca într-o adevarată familie contribuind la preparea conservelor pentru iarnă. Mulți dintre ei ne-au mărturist că primul contact cu bucătăritul a fost un moment unic. “Mi-a plăcut să prepar dulceață și să pun murături pentru prima dată”, ne-a povestit Cornelia, o fetiță de doar nouă ani cu codița bălaie.

Sub îndrumarea atentă a reprezentanților Dr.Oetker România, mamele sociale din cele trei locații SOS Satele Copiilor și micuții au folosit Gelfix și Pikant Fix pentru dulceață, respectiv murături. Produsele Dr.Oetker au fost ajutoare de nădejde în prepararea conservelor pentru iarnă, fără a pierde foarte mult timp în bucătărie si generând un rezultat sigur.

Implicarea celor mici și bucătăritul alături de adulți au demonstrat că gătitul cu produsele Dr.Oetker este ca o joacă de copii. “A fost o experiență plăcută. Am învățat lucruri noi despre felul în care se prepară murăturile cu Pikant Fix și dulceață cu Gelfix. Pe viitor, o să folosim cu încredere produsele Dr. Oetker pentru că sunt cele mai bune”, ne-a povestit mama Ligia, din satul amplasat in București, ce are în grijă șase copii.

La final, cei mici au lipit etichete pe borcanele cu murături și dulceață și au promis că vor avea grijă de fiecare borcan până când acestea vor fi gata de consum. “Suntem nerabdatori sa le mâncăm. Arată foarte bine în borcane” spune Petru, un băiețel, în vârstă de 6 anișori, cu ochii mari si albaștri.

Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf Internaţional, una dintre cele mai mari organizaţii non-profit din lume. Înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner, acţionează în 134 de ţări, oferind 1800 de programe şi servicii unui număr de peste 1 milion de beneficiari.  SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi, la peste 20 de ani de la înfiinţare, peste 1000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.

Dr.Oetker are ca filon principal, adânc sădit în arhitectura brandului, viziunea unei societăţi bazate pe principii tradiţionale, fundamentale. La baza acestei viziuni se află familia, ca celulă de bază a societăţii tradiţionale, exprimată în comunicare prin sentimentul de bucuria de a fi acasă, generat de putinţa de a oferi celor dragi doar ce este mai bun şi de a primi în schimb recunoştinţa şi gratitudinea acestora. Pornind de la ideea că indiferent de religie, statut social, vremuri sau naţionalitate, familia se reuneşte mereu în jurul mesei, Dr. Oetker doreşte ca, în virtutea parteneriatului, să ajute copiii să se bucure de viaţa unei familii normale, unită în jurul bunătăţilor de pe masă, indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Prin programe dedicate promovării unei vieţi normale, lipsite de griji, Dr. Oetker are în atenţie sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor Romania şi a celor aproximativ 1000 de beneficiari direcţi.

logoCompania germana Dr. Oetker are o tradiție de peste 120 de ani pe plan internațional, iar în România activează încă din anul 1998. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziția de lider de piață pe categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate. Brandul vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluții la îndemână pentru cele mai delicioase și rapide deserturi de casă precum și produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.

Distribuie in retelele sociale: