Președintele Tennis Europe laudă organizarea turneului Argeș Cup Dr. Oetker

Președintele Tennis Europe, Jacques Dupre, laudă organizarea turneului internațional Argeș Cup Dr. Oetker.

“Succesul turneelor de juniori din Europa este atât de mare încât fiecare dintre jucătorii profesionişti de top de astăzi a participat la Tennis Europe Junior Tour în anii de formare. Este important să recunoaştem că sute de organizatori şi oficiali ai turneului lucrează din greu în fiecare an pentru a realiza evenimentele ce fac parte din Tennis Europe Junior Tour. Aş dori să-mi exprim recunoştinţa faţă de ei şi să iau în considerare contribuţiile sponsorilor, care fac posibil evenimentul prin sprijinul generos şi ospitalitatea lor“, spune Dupre. 

 

Turneul Argeș Cup Dr.Oetker este rezervat juniorilor, băieţi şi fete, cu vârsta de până la 16 ani. La cea de-a cincea ediție a acestei competiţii, care face parte din calendarul Tennis Europe, au venit sportivi din țări cu tradiție în tenisul juvenil, printre care Italia, Canada, Bulgaria, Ucraina, Franța, Irlanda, Belarus, Grecia, Turcia, Polonia, Argentina, Ungaria sau Moldova.

 

“Ne bucurăm că putem suține tinerii din tenisul românesc, că le putem oferi viitoarelor staruri ale sportului alb sprijinul necesar în drumul către înalta performanță, iar Dr. Oetker este aici pentru ei an de an. După organizarea anul acesta a unor noi ediții a turneelor Press Cup și ITF Vitality – cu premii de 10.000 de dolari, urmează acum cea de a V-a ediție a turneului internațional Argeș Cup. Și surprizele nu se opresc aici, urmând să găzduim și alte turnee, printre care „European Summer Cups Girls 16” sau „Trofeul Victor Hănescu”. Competițiile organizate de către Dr. Oetker câștigă an de an faimă și recunoaștere internațională, tot mai mulți juniori din diferite țări venind să concureze în Curtea de Argeș”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr.Oetker.

 

Pe  site-ul oficial al turneului: www.astenisclub.ro/argescup si pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Partenerul oficial al Argeș Cup este Dr. Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe Junior Tour. Ediția 2016 se bucura de sprijinul sponsorilor: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Hotel Posada, Păstrăvăria Brătioara, Aldis, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG – Smart Corporation Group.dr Arges Cup 2016_Poster

Distribuie in retelele sociale: