Prezentatoarea TV Olivia Cucoș învață box de la Lăcrămioara Perijoc, pugilista care va reprezenta România la Jocurile Olimpice din 2024

Olivia Cucoș și Lăcrămioara Perijoc au devenit prietene după un podcast, iar acum prezentatoarea TV își surprinde fanii cu o nouă direcție neașteptată.

Ea a luat lecții de box de la Perijoc, pugilista care va reprezenta România la Jocurile Olimpice din 2024 după ce au discutat despre pasiunea comună pentru sport. Olivia s-a antrenat la Complexul Sportiv Naţional “Lia Manoliu”, transformându-se într-o luptătoare sub îndrumarea unei campioane adevărate. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua această aventură sportivă.

Lăcrămioara Perijoc este a treia sportiv român calificat la JO 2024, după atleta de origine kenyană Delvine Relin Meringor (CSA Steaua), care a realizat în martie baremul la maraton, cu prilejul cursei de la Barcelona, şi înotătorul David Popovici, care a realizat în aprilie baremul la 100 m liber, cu prilejul Campionatelor Naţionale de la Otopeni.

Lăcrămioara Perijoc va boxa în semifinale cu turcoaica Hatice Akbaş, campioana mondială en titre, pe 30 iunie.

Jocurile Europene constituie criteriu de calificare pentru JO 2024, iar pugiliştii români care ating semifinalele obţin biletele pentru JO 2024.

România participă la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska (21 iunie-2 iulie) cu 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive: atletism, badminton, baschet, box, ciclism, judo, kaiac-canoe, karate, rugby, sărituri cu schiurile, sărituri în apă, scrimă, taekwondo, tenis de masă, teqball, tir cu arcul, tir sportiv, triatlon.

Distribuie in retelele sociale: