Program de antreprenoriat în județul Neamț, experiență pentru o nouă viață Lansează-te în lumea afacerilor cu START UP YOURSELF! Proiect de formare – mentorat – finanțare. Pentru viitori ANTREPRENORI Finanțare nerambursabilă 33.000 Euro!

De la startup la companie de success!

Prin programul Startup Yourself vei avea acces la:

 • Dezvoltare continuă – pregătim un set de training-uri pentru dezvoltarea teoretică și practică a viitorilor antreprenori
 • Mentorat – dezvoltăm o rețea de mentori din rândul oamenilor de afaceri de succes
 • Atragere de capital – fonduri nerambursabile
 • Networking și suport

La finalul cursurilor vei avea un plan de afaceri și vei ști ce ai de făcut pentru a-ți împlini visul. Un plan care să îți ofere claritate pentru a-ți pune în practică și dezvolta ideea de afaceri.

Calitatea informației pe care o primești de la cei care te vor ajuta să îți pornești afacerea depinde foarte mult de experiența echipei de formatori și mentori în domeniul care te interesează. Dacă vrei să devii un antreprenor de succes, consider că cel mai mult poți învăța de la antreprenorii de succes.

Comunitatea de antreprenori și mentori prezentă în proiectul în care vă veți înscrie și domeniile de expertiză ale acestora sunt foarte importante.

Care sunt pașii?

 1. Te înscrii în grupul țintă.
 2. Participi la cursuri de antreprenoriat.
 3. Dezvolți planul de afaceri.
 4. Treci cu succes de selecție.
 5. Urmezi un stagiu de practică.
 6. Semnezi contractul de subvenție.
 7. Apelezi gratuit la consultanții noștri.
 8. Primești 75% din finanțare.
 9. Generezi venituri în primele 12 luni.
 10. Primești și ceilalți 25% din finanțare.

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: