Program de formare – mentorat – finanțare. Pentru viitori ANTREPRENORI

Tu ce ai face cu 33.000 de euro 100% nerambursabili? Dacă ai o idee de afaceri și nu știi cum s-o transformi în realitate, intră în comunitatea de viitori antreprenori Start Up Yourself și află cum poți să îți pui planul de business în practică.

Programul Start Up Yourself îți dezvoltă competențele antreprenoriale printr-un program practic de formare profesională, te ajută să îți construiești un plan de afaceri solid și fezabil, îți asigură stagiul de practică la o firmă din aceleași domeniu de activitate cu ideea ta de business și te sprijină pe tot parcursul să implementezi cu succes afacerea. În plus, toate serviciile de care beneficiezi sunt gratuite!


Poți fi unul dintre cei 48 de antreprenori care obțin finanțarea de 33.000 euro!

În cadrul proiectului, 400 de persoane vor urma cursuri de formare antreprenorială și vor putea participa apoi la concursul de selecție a planurilor de afaceri pentru obținerea finanțării de 33.000 euro nerambursabili. În urma selecției, 48 de noi antreprenori își vor dezvolta ideea de afaceri cu finanțarea câștigată și cu sprijin pentru implementare oferit de către echipa StartUp Yourself.


Cum devii antreprenor StartUp Yourself, în 10 pași?

✅ Te înscrii în grupul țintă pe site-ul www.afacerinordest.com.

✅ Participi la cursurile gratuite de antreprenoriat.

✅ Dezvolți cât mai detaliat și realist planul de afaceri.

✅ Treci cu succes de etapa de selecție a planurilor de afaceri.

✅ Urmezi un stagiu de practică de 40 de ore.

✅ Semnezi contractul pentru ajutorul de minimis.

✅ Apelezi gratuit la programul de consultanță oferit antreprenorilor.

✅ Primești prima tranșă de finanțare (75% din valoarea solicitată).

✅ Generezi venituri și menții 2 locuri de muncă în primele 12 luni.

✅ Primești și ceilalți 25% din finanțare dacă afacerea este funcțională.

Din grupul țintă al proiectului pot face parte persoane fizice cu domiciliul sau reședința în oricare dintre cele șase județe ale Regiunii Nord-Est (Suceava, Botoșani, Neamți, Iași, Vaslui, Bacău) care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban din regiune.

 

Un alt criteriu de eligibiliate este deținerea unui nivel minim de studii de 10 clase, iar beneficiarii pot fi angajați, șomeri, studenți sau persoane inactive – nu pot face parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învățământ și nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 – 24 ani sau cei care dețin majoriatea părților sociale sau sunt administratori într-o altă întreprindere.

Intră pe www.afacerinordest.com și află mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării. Urmărește-ne și pe pagina de Facebook pentru noutăți despre proiect sau contactează-ne la contact@afacerinordest.com dacă ei nevoie de alte detalii.

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: