Promoția Alegerea optimă de la TC Romania Crown Cool!

Ai aflat despre promoția Alegerea optimă de la TC Romania Crown Cool? Dacă ești antreprenor HoReCa de succes probabil că deja subiectul ți-e cunoscut, deoarece nu se poate derula un business profitabil în domeniul amintit, dacă acela care îl conduce nu are talentul de a lua decizii bune, inclusiv în privința furnizorilor de echipamente profesionale de top.

Cei care au beneficiat deja de promoția amintită au reușit să își reducă cheltuielile de achiziție al produselor comandate cu până la 25%.

Poți și tu să alegi ce ai nevoie pentru utilarea inițială sau modernizarea unității tale HoReCa  din gama atractivă de produse TC la preț promoțional ce include: grătare pe gaz cu suprafață netedă, răcitoare KEG portabile, blendere performante, cuptoare pizza, lăzi congelatoare cu capac compact, mixere profesionale de mână, vitrine frigorifice pentru înghețată, dulapuri suspendate din inox, mașini pentru fabricat cuburi de gheață, vitrine frigorifice pentru vinuri. Poți intra chiar acum pe tcromania.com să le vezi!

Dacă ai neclarități, consultanții companiei îți stau oricând la dispoziție cu toate detaliile ce te interesează, așa încât tu să poți comanda exact ceea ce îți trebuie în perioada actuală de dezvoltare a afacerii tale.

Ce trebuie să ai în vedere când alegi un distribuitor de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale pentru un restaurant?

Proiectarea unui restaurant, obținerea spațiului și configurarea meniului nu sunt chiar cea mai simplă etapă a întregului proces de punerea pe picioare a unui asemenea business.

Dar ce zici de echipamentele necesare pentru amenajarea acelui restaurant ? Pare într-adevăr un lucru foarte complicat, mai ales dacă nu ai mai lucrat în domeniu până acum.

Cu toate acestea, alegerea si dispunerea echipamentului în mod corect sunt aspecte la fel de importante ca și obținerea autorizațiilor pentru respectiva unitate HoReCa.

În viața de zi cu zi, este ușor să ne imaginăm cam ce dotări de bază trebuie să aibă o bucătărie rezidențială, deoarece petrecem destul timp în ea.

Dar într-o bucătărie profesională lucrurile stau cu totul diferit. Chiar dacă elementele principale sunt aceleași, unele detalii în materie de echipamente de lucru necesită o atenție sporită din partea antreprenorului.

Fiecare proprietar de restaurant ar trebui să țină cont de faptul că trebuie să asigure o structură minimală de dotări, astfel încât pe de o parte totul să rămână în ordine în bucătăria unității sale, dar nici să nu lipsească nimic personalului ce lucrează acolo.

În plus față de echipamentele frigorifice și gastronomice propriu-zise necesare restaurantului, o mare grijă trebuie avută și în legătură cu poziționarea lor, așa încât personalul din bucătărie să aibă foarte ușor acces la ele, pentru o bună productivitate a muncii si pentru a se evita accidentele nedorite.

Ideal ar fi ca inițial să iți faci o schiță pe hârtie cu ceea ce ți se pare că ar fi necesar ca dotări în activitatea ta curentă, în raport de specificul restaurantului, meniul, fluxul de client, tipul de livrare al comenzilor.

Este necesar și să faci un proiect detaliat pentru a stabili unde va fi pus fiecare echipament în parte, astfel încât să poți completa din timp spațiul cu prize, adaptoare si orice altceva mai este nevoie pentru o activitate eficientă. Acest lucru va economisi timp pentru instalarea și asamblarea fiecărui echipament profesional în parte. Dacă știi unde este totul, dezordinea va fi și ea mult mai mică.

Apoi poți intra cu încredere pe tcromania.com, pe pagina Promoția “Alegerea Optimă” (dar și pe alte pagini de pe site) și să alegi de acolo ce te interesează.

Nu este deloc greșit să te sfătuiești și cu un consultant TC Romania Crown Cool, să iei deciziile cele mai bune. Mai ales dacă ai nevoie de niște echipamente personalizate, care să se potrivească perfect afacerii tale HoReCa.

Fă acest lucru chiar acum!

Distribuie in retelele sociale: