Promoție inedită Dertour la Târgul de Turism de la Romexpo

DERTOUR, liderul pieței de turism din România vine cu o promoție inedită la Târgul de Turism de la Romexpo, între 14-17 noiembrie, și lansează în premieră pachetul „N-ai curaj să pleci chiar acum în vacanță”.

DERTOUR premiază spontaneitatea și invită pasionații de călătorii să se înscrie în cursa pentru câștigarea unei vacanțe 100% gratuite, prin tragere la sorți, cu condiția să vină la târg cu bagajul de mână deja făcut și să fie dispuși să plece în doar câteva ore după câștigarea premiului.

Ce trebuie să facă cei interesați?

·         Să vină în oricare dintre cele 4 zile de târg la standul Dertour, la ora 13.00

·         Să tragă un bon de tombolă și să îl înscrie

La 13.15, în fiecare zi, reprezentanții Dertour vor anunța câte 2 perechi care vor fi premiate pe loc și se vor îndrepta spre aeroport, pentru a se bucura de vacanța aleasă, într-una dintre cele 3 destinații europene puse la dispoziție.

Oferta Dertour la Târgul de Turism

Dertour oferă la Târgul de la Romexpo vacanța perfectă pentru oricine. 60 de consultanți sunt pregătiți să ajute amatorii de călătorii inedite să își aleagă vacanța perfectă, la prețuri speciale.

La stand vor fi expuse oferte deosebite pentru pentru Revelion, vacanța de vară 2020, vacanțe în destinații exotice, vacanțe în România și pachete atractive în Delta Dunării.

Pentru mai multe informații:

Travel Brands S.A. – Romania   DER Touristik Group – Germany
Roxana Stan (HR & PR Manager) 40 21 316 08 90 roxana.stan@eurolines.ro             Tobias Jüngert (Director Group Corporate Communications) +49 69 9588 1600 Tobias.Juengert@dertouristik.com
Distribuie in retelele sociale: