Protectia ceramica pentru masini, tu stii ce este si care sunt avantajele ei?

Noi am aflat de curand de protectia ceramica auto si am ales sa impartasim cu dumneavoastra experienta avuta la BoGoLo Detailing.

Ajungand pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/bogolodetailing am vazut o multime de poze cu masini care aratau ca iesite din fabrica!  …. chiar daca acestea aveau deja cativa ani.

Ulterior am aflat ca protectia ceramica este recomandata atat masinilor rulate dar si masinilor noi, oferind o protectie sporita asupra intemperiilor (praf, ploi acide, solutie de deszapezire, noroi, razele solare si nu numai!).

Protectia bazata pe dioxid de siliciu (SiO2) este cea mai avansata protectie pentru vopselurile auto ce a fost dezvoltata pana acum.

O masina cu o astfel de protectie ceramica ramane curata mai mult timp, intetinerea si curatarea ulterioara fiind mult mai usoara.

Pentru a testa pe “lacul nostru” aceasta protectie ceramica, am adus la BoGoLo Detailing un autovehicul folosit intens atat in mediul urban cat si extra urban, un Duster din 2014 care in toti acesti ani a adunat zgarieturi sau diverse pete pe lac.

Fiind un atelier de detailing complet, am optat pentru “intinerirea” atat a exteriorului cat si a interiorului.

Dupa 48 ore de asteptare, rezultatul a fost unul pe masura!

Vopseaua arata un pic mai bine ca atunci cand am cumparat masina, avea un luciu mai intens, de asemenea interiorul era ca nou!

De cand a masina a beneficiat de tratamentul cu protectia ceramica si de polish, au trecut aproximativ 2 saptamani, masina are in continuare un aspect lucios iar apa aluneca de pe lac foarte usor.

Sute de masini au beneficiat de tratament cu protectie ceramica, vrei sa iesi in evidenta pe sosea cu o masina care straluceste? Vrei sa te bucuri de o masina cu aspect “ca nou” mai mult timp? Atunci trebuie sa incerci si tu! >>> https://bogolo.ro/

Avantaje:

✅ Protectie crescuta la zgarieturi
✅ Strat de sacrificiu pentru contaminarile chimice
✅ Protectie pentru vopsea
✅ Masina ramane curata si se murdareste mai greu
✅ Apa si contaminantii nu mai adera pe suprafata masinii
✅ Aspect nou in fiecare zi

Distribuie in retelele sociale: