Raluca Maria Tudorache a câștigat turneul Dr. Oetker Junior Trophy

Raluca Maria Tudorache a câștigat cea de a cincea ediție a turneului Dr. Oetker Junior Trophy, după ce a învins-o în finală, scor 3-6, 6-3, 6-4 pe Marta Custic (Spania).

”Sunt foarte fericită că am câștigat turneul Dr. Oetker Junior Trophy. A fost o săptămână minunată pentru mine, am jucat bine și atmosfera a fost minunată. A fost o exeperiență foarte interesantă, având șansa să evoluez contra unor jucători din toate țările, cu stiluri de joc diferit. Mi-am găsit forța interioară și ambiția și am reușit să revin în finală. Jucătoarea mea preferată este Serena Williams, care are un joc agresiv la care aș vrea și eu să ajung. Este un turneu important organizat de către Dr. Oetker și FRT, fiind un pas pentru noi spre marea performanță”, a declarat Raluca Maria Tudorache.

Perechea din România alcătuită din Fatima Ingrid Amartha Keita și Ana Paraschiva Manea a acces până în finala în care trebuiau să joace cu principalele favorite, Marta Custic (Spania)/Daniella Dimitrova(Bulgaria). Din păcate, Fatima s-a accidentat în timpul unui meci de simplu iar cele două au abandonat fără să joace. Proba de dublu băieți a fost câștigată de Perechea Viktor Jovic (Serbia)/H. Rune (Danemarca), în timp ce la simplu, prima poziție a fost ocupată de A. Gaponenko din Israel.

Concursul a fost supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internaţionale de Tenis. Pe site-urilewww.frt.ro şi site-ul Turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se regăsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy a fost Federația Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. SCG Smart Corporation Group a fost promotorul evenimentului.

Distribuie in retelele sociale: