Recordul mondial al lui Țiriac de la Madrid, „amenințat” la Players Party ITF Vitality

La ultima ediție de la Open Madrid s-a stabilit un nou record mondial al numărului de persoane care au reușit să țină, în același timp, mingea pe rachetă, timp de 10 secunde. Astfel, la începutul lunii mai, s-au strâns 1.474 de iubitori ai tenisului, printre care și Ion Țiriac, patronul turneului. Iar recordul a fost omologat în Cartea Recordurilor.

În premieră în România, la Tenis Club din Curtea de Argeș, la Players Party din cadrul turneului ITF – Vitality Open Tour, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, a avut loc o inițiativă similară. Astfel, cei prezenți au ținut, în același timp, mingea pe rachetă, timp de 10 secunde.

La ITF Vitality Tour va exista live streaming, începand de vineri 1 iulie, care se poate accesa la link-ul: http://astenisclub.ro/vitalityopentour/live-broadcast. Iar vineri poate fi urmărită finala de dublu dintre perechile Petru Luncanu/Mariano Kestelboim (Argentina) și Victor Cornea/ Victor Anagnastopol și partidele din sferturi la simplu, unde a acces și Dragoș Dima.

Pe  site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour/, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Partenerul oficial Vitality Open Tour este Dr. Oetker România – Musli Vitalis, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit. Ediția 2016 se bucură de sprijinul sponsorilor: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Hotel Posada, Păstrăvăria Brătioara, Aldis, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG – Smart Corporation Group.

Distribuie in retelele sociale: