Recruitment UK recrutează pentru perioada de toamnă-iarnă

Compania de recrutare Recruitment UK SRL anunță suplimentarea de către angajatorii britanici a locurilor de muncă necalificate în depozite, având în vedere creșterea semnificativă a numărului de comenzi online efectuate în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest an, Recruitment UK pune la dispoziția candidaților români peste 1000 de locuri de muncă în Marea Britanie.

Pentru ocuparea unui loc de muncă în Marea Britanie, candidații interesați trebuie să pună la dispoziția consultanților Recruitment UK un CV actualizat. Cerințele pentru angajarea ca operator depozit la companiile de vânzări din Regatul Unit sunt cunoașterea la nivel mediu conversațional a limbii engleze, cazier judiciar curat și capacitatea de lucru în picioare. Printre responsabilitățile lucrătorilor în depozit se numără împachetarea, scanarea și etichetarea produselor în vederea expedierii către clienți. Experiența de lucru în depozit reprezintă un avantaj, însă nu este o cerință obligatorie. Viitorii angajați pot câștiga venitul mediu anual din România în numai trei luni.

De asemenea, în acest an, Recruitment UK recrutează șoferi pentru Marea Britanie (permis de conducere categoriile C și CE). Cerințele pentru aceste posturi sunt minim doi ani de experiență, vârsta minimă 25 de ani și cunoașterea la nivel mediu conversațional a limbii engleze. Pozițiile oferite sunt permanente, iar salariul oferit este între 9 și peste 12 lire sterline pe oră.

Recrutarea pentru toate locurile de munca in UK oferite de compania Recruitment UK se face pe bază de interviu.

În primul an de activitate al Recruitment UK pe piața românească, peste 600 de persoane au obținut locuri de muncă în Anglia prin intermediul companiei.

Pe lânga salariile competitive oferite de companiile britanice, angajații beneficiază de toate formele legale pentru ocuparea unui loc de muncă în UK, ceea ce reprezintă un avantaj deloc de neglijat pentru un început de carieră în străinătate.

Pentru a aplica la unul dintre job-urile oferite de compania Recruitment UK, persoanele interesate trebuie să trimită CV-ul către consultanții companiei prin intermediul site-ului www.recruitmentuk.ro sau la adresa de e-mail recruitment.uk.ro@gmail.com. Interviurile se desfășoară la sediul companiei din București, Calea Floreasca nr. 169A, clădirea A, etajul 4.

Despre Recruitment UK SRL

Recruitment UK este o companie cu sediul în București, specializată în găsirea și furnizarea de personal permanent sau temporar în industria autovehiculelor, industria electronică și pentru companiile specializate în vânzările online din Marea Britanie, care și-a început activitatea în trimestrul al doilea al anului 2014. Specialiștii în recrutare ai Recrutiment UK oferă atat celor angajați sezonier, cât și celor care își doresc o adevarată carieră în Regatul Unit, servicii eficiente și de încredere. Recruitment UK SRL este agent al companiei britanice de recrutare AM2PM. În primul an de activitate în România, compania Recrutiment UK a recrutat peste 600 de persoane pentru muncă în Marea Britanie.

Citeste mai mult: http://www.recruitmentuk.ro/
Distribuie in retelele sociale: