Richard Clayderman și Dan Puric reunesc cele 7 Arte într-un spectacol în premieră mondială

Richard Clayderman, cel mai celebru pianist al tuturor timpurilor revine în România cu un show inovator care vă va trezi toate simțurile si va încânta la superlativ. Alături de Orchestra Simfonică Bucuresti si Dan Puric, o emblemă a culturii românesti, Prince of Romance vă invită într-o călătorie fascinantă în universul artei.

Noua producție va aduce în scenă elemente din toate cele 7 arte: arhitectura, sculptura, pictura, poezia, dansul, filmul și bineințeles muzica. 

Turneul va începe în data de 14 martie la Pitești – Casa de Cultura a Sindicatelor alături de Orchestra Simfonică București și va continua astfel : 

15 martie – Craiova – Sala Polivalentă alaturi de Full Orchestra

16 martie – Timișoara – Filarmonica Banatul alaturi de Orchestra Filarmonicii

20 martie – București – Sala Palatului alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti

Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” grație carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate și 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platină până în acest moment.

Pe 20 martie, Richard Clayderman, Orchestra Simfonică București și Dan Puric, reunesc cele 7 Arte într-un spectacol care vă va trezi toate simțurile.

Domeniile Sâmburești au lansat un concurs ce a avut ca premii două invitații duble la spectacolul în premieră națională de la Sala Palatului din București: Scrie-ne într-un comentariu la această postare, care este melodia pe care o asociezi cu un pahar de Roze, și poți fi câștigătorul uneia dintre cele două invitații duble la spectacolul în premieră națională de la Sala Palatului din București.


Distribuie in retelele sociale: