Rolul mass-media în educația de mediu

De Ziua Mediului 2021 Clubul Media Business, Asociațiile Succes și Alianță Pentru Pădure au organizat o manifestare culturală științifică intitulată ”Rolul mass-media în educația de mediu”. La evenimentul organizat într-o zonă mirifică, la Păstrăvăria Brătioara/Argeș, au participat peste 30 jurnaliști din presa centrală și locală, dar și numeroase personalități publice printre care Răzvan Raț, fost internațional de fotbal, Alexandru Hârleșteanu (patron al Clubului Alexandrea Fitness&SPA), Veneția Ghiță (fostă campioană la tenis),

Fost jurnalist, Laurențiu Ciornei (foto), în prezent cercetăror științific la Centrul de Biodiversitate al Academiei Române și președinte-fondator al Asociației Alianță Pentru Pădure, a prezentat două lucrări științifice dedicate Zilei Mediului: ”Conștientizarea importanței respectării mediului înconjurător” și ”Restaurarea ecosistemelor prin renaturare”.

Evenimentul, sponsorizat de Dr. Oetker, a mai cuprins activități sportive (Turneul jurnaliștilor de Liga I la tenis) și culturale.

Distribuie in retelele sociale: