Rolul serviciilor de traduceri pentru business-ul tău!

Barierele lingvistice au constituit pentru o lungă perioadă de timp o piedică pentru dezvoltare, dar cu timpul, evoluția pe care a cunoscut-o civilizația, faptul că se poate călători mult mai ușor a dus la o comunicare mai eficientă.

Profesionalismul face diferenţa în primul rând. Şi până când nu vei întâlni cazul concret de nevoie nu vei putea măcar să estimezi ce muncă se implica în procesul de traducere. Traducerile în sistem de urgenţă de exemplu reprezintă o parte importantă a unor astfel de birouri.

Şi pentru că totul să fie complet munca certificată este ceea ce îţi garantează calitatea. Cu traducători autorizaţi, cu păstrarea confidenţialităţii a ceea ce se va traduce şi se va înmâna ca şi muncă terminată biroul de traducere îşi asumă mai mult decât actul în sine de a traduce, de a transpune într-o altă limbă dar într-un mod exact de exprimare.

Care sunt cele mai importante lucruri?

Profesionalism, servicii de calitate, consultanţă de specialitate.

De la limbile străine cele mai uzuale cum sunt engleza, franceza sau germană şi până la cele mai rar întâlnite, araba, sârba sau slovaca, dintr-o limbă străină în limba romana, indiferent de conversie sau tipul de text va conta doar încrederea ta acordată unui birou de traduceri.

Serviciile de traduceri sunt extrem de valoroase pentru orice tip de companie ce vrea să se extindă şi să fie în fata competitorilor săi.

Dacă îţi doreşti să creşti dimensiunea afacerii tale, poţi apela la o firmă traduceri autorizate cum este Lynx Communications & Advisory (https://lynx-advisory.ro/) Imediat ce le-ai accesat site-ul poţi vedea ceea ce înseamnă un partener e încredere pe termen lung când vine vorba de traduceri autorizate.

Toate traducerile, indiferent de tipul acestora, sunt realizate de traducători autorizaţi de către Ministerul Justiţiei, singura instituţie abilitată să autorizeze traducătorii pentru realizarea traducerilor autorizate şi legalizate, precum şi pentru interpretariat oficial.

În momentul de fata cei de la Lynx Communications & Advisory pot acoperi o gamă foarte mare de limbi precum rusă, maghiara, franceza, italiană, spaniolă, germana, chineză, japoneză, coreeană, araba şi multe domenii de activitate.

Juridic (de la contracte, opinii juridice, rapoarte, bilanţuri, acte constitutive, certificate şi aşa mai departe).

Economic (declaraţii fiscale, situaţii financiare, rapoarte de gestiune, certificate de rezidenţa fiscală, CMR-uri, facturi, rapoarte de audit, opinii fiscale, rapoarte financiar-contabile diverse, dosare ofertare pentru participarea la procedurile de achiziţie publică, scrisori de garanţie bancară, documentaţie leasing, adeverinţe şi declaraţii de venit de la instituţiile financiare, documentaţiile pentru obţinere credite bancare, extrase de cont bancar, asigurări, bilete la ordin).

Marketing – corespondenţa comercială B2B, suport operaţiuni import-export, traducere oferte, cataloage de prezentare, broşuri, pliante, proceduri privind asigurarea calităţii etc.

Agronomic – texte din sub-domeniile agricultura, agrotehnica, horticultura, viticultura, pedologie, silvicultura, piscicultura, fitotehnie.

Turism – texte din sub-domeniile geografie, turism, gastronomie românească, arta populară românească

Tehnic – certificate de garanţie, instrucţiuni de utilizare, fise tehnice, fluxuri de producţie

Medical – scrisori medicale, prospecte medicamente, instrucţiuni utilizare echipamente medicale.

Texte din sub-domeniile contabilitate, finanţe, fiscalitate, management, amenajare teritorială & construcţii, cadastru & topografie, sisteme teledetecţie, mecanizare.

Dacă îţi doreşti să creşti afacerea ta, te asigur că vei obţine cea mai bună calitate de servicii de traduceri autorizate de la cei de la Lynx Communications & Advisory!

 

Îi puteţi găsi pe:

Facebook https://www.facebook.com/LynxCommunicationsAdvisory/

Şi site https://lynx-advisory.ro/

Distribuie in retelele sociale: