Româncele, favoritele turneului Inedit Open Tour. Andreea Mitu, surpriza competiţiei

Perechea Georgia Andreea Crăciun/ Ilona Geogiana Ghioroaie a câştigat ediţia de anul trecut a Inedit Open Tour, iar Georgia a cucerit competiţia în proba de simplu.

Iar anul acesta, favoritele competiţiei sunt în ordine, Ilona Geogiana Ghioroaie, Miriam Bianca Bulgaru, Oana Georgeta Simion Georgia şi Georgia Andreea Crăciun.

La toate acesstea se adaugă Andreea Mitu, care poate fi surpriza turneului. Aşa că se preconizează că vom avea podium românesc şi la această ediţie a Inedit Open Tour.

În cadrul acestei competiţii concurează jucătoare din România, Rusia, Italia, India, Bulgaria, Germania, Austria, SUA, Egipt, Argentina, Moldova, Marea Britanie, Grecia, Croația, Australia şi Serbia.

“Tenis Club Curtea de Argeș este una dintre mândriile argeșenilor și a întregii țări, find un centru sportiv dotat la același nivel cu alte baze sportive internaționale. Complexul a fost finalizat în 2011, moment din care toate eforturile s-au îndreptat spre a-l aduce la standarde mondiale. După un proces de renovare și modernizare ce a durat aproape 3 ani, Tenis Club Curtea de Argeș a fost inaugurat la sfârșitul lunii Iunie, 2014, în prezenţa legendarului Ilie Năstase, a lui George Cosac, preşedintele F.R. de Tenis, dar şi a unuia dintre cei mai constanți susținători ai tenisului românesc și internațional, Ioan Cozma – Directorul General al Dr. Oetker România. Am reușit performanța de pregăti acest centru pentru desfășurarea unor turnee de tenis la cel mai înalt nivel. Astfel, baza sportivă are 4 terenuri de zgură cu nocturnă, iar terenul central este dotat și cu tribune. O sală de tenis acoperită cu teren green este locul ideal pentru antrenamentul iubitorilor sportului alb, fiind deschisă și în sezonul rece. În plus, aici veţi găsi şi spații de relaxare – o terasă, ori o zonă special amenajată pentru a lua masa dedicată sportivilor și vizitatorilor, o sală de protocol și vestiare pentru jucători”, a declarat Gheorghe Borţan, Director Tenis Club Curtea de Argeș.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/ineditopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Inedit Open Tour este Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2018 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

Distribuie in retelele sociale: