S-au pus în vânzare abonamente pentru returul campionatului la meciurile Universității Craiova

Încă din ultimele luni ale anului trecut, s-a lucrat intens la stadionul „Extensiv“, astfel încât acesta să îndeplinească toate condiţiile pentru omologare pentru meciurile din Liga I. Aşa cum pe „Ion Oblemenco“ fanii Universității Craiova au fost în numeroase rânduri cel de-al 12-lea jucător, aşa îi dorește să fie şi pe „Extensiv“. Din aceste considerente, conducerea clubului a hotărât să vină în întâmpinarea fanilor olteni prin punerea în vânzare a abonamentelor pentru returul campionatului.

Abonamentele vor putea fi achiziţionate începând online accesand: http://www.biletecsuc.ro/ .

Cei care nu au posibilitatea de a achiziţiona abonamentele online pot face comanda la magazinul oficial al clubului situat in strada Olteţului, bl IJK, parter, vis-à-vis de English Park, zilnic, între orele 9:00 – 19:00.

Abonamente retur sezon 2014-2015

Peluze: 40 lei

Tribuna II: 100 lei

Tribuna I: 140 lei

Tribuna 0: 240 lei

Abonamentele tip Student si Senior beneficiaza de un discount de 30% din preţul standard aferent fiecărei zone. Pentru familiile cu copii clubul nostru oferă abonamentul tip Family Stand.

* Abonamentele achiziţionate la începutul sezonului rămân valabile. Clubul va întreprinde demersurile necesare pentru relocarea posesorilor lor de pe stadionul „Ion Oblemenco“ pe arena „Extensiv“ fără costuri suplimentare pentru abonaţi.

 

„Ştiinţa are cei mai frumoşi suporteri din România, care ştiu să poarte echipa spre victorii. Ştiinţa trăieşte prin suporterii ei, prin craioveni. Conducerea clubului îi vrea alături meci de meci. Cu un stadion plin, alb-albaştrii sunt imbatabili. Cea mai mare dorință a mea este să învingem Steaua în faţa propriilor suporteri. Dar, eu spun că putem face o figură frumoasă în acest campionat, fără a face un obiectiv din asta. Visăm să ne clasăm pe primele trei locuri, să prindem podiumul. Sper că vom ajunge acolo. Am avut în perioada de pregătire jocuri amicale foarte foarte puternice în care am obţinut rezultate bune. Jocurile au fost extrem de tari, iar evoluţia noastră a fost bună“, a declarat managerul general al Universității Craiova, Felix Grigore. După partida câştigată cu 2-1 de alb-albaştri contra celor de la FC Caransebeş, Sorin Cârţu a declarat: „Am vrut să facem un antrenament cu adversitate. Ni s-au oferit condiţii excelente aici pentru acesta. Am întâlnit o echipă bună de divizia B, până la urmă a ieşit un joc de pregătire util. Simţeam şi noi nevoia să ne mai aclimatizăm cu temperatura din România, cu condiţiile de joc de aici. Din păcate, în Craiova nu avem condiţii deosebite, terenurile fiind pline cu zăpadă“. Conducătorul Ştiinţei a prefaţat jocul de luni: „Pandurii formează o echipă bună, diferită faţă de cea din turul campionatului. Au câştigat pe merit. Mă aştept la un meci foarte greu“.

 

Distribuie in retelele sociale: