S-a castigat al 43-lea MegaJackpot din Romania

megajackpot_highresSfarsitul lunii Noiembrie l-a prins cum nu se poate mai bine pe un client Stanleybet din Suceava. Venit in agentie pentru a-si plasa pariul pe meciurile echipelor favorite, suceveanul si-a incercat norocul la unul din aparatele MegaJackpot. Nu mica a fost mirarea acestuia cand, intrat in speciala MegaJackpot, a castigat marele premiu in valoare de 539,234.88 lei.

Daca initial fericitul castigator a solicitat ca identitatea lui sa nu fie dezvaluita catre mass-media, dupa inmanarea premiului, acesta si-a dat acordul ca atat identitatea, cat si declaratiile facute, sa fie publice.

“In momentul in care mi-au aparut cele 5 gorile pe ecran nici nu am inteles ce mi se intampla, un prieten de la un alt aparat mi-a spus ca am luat jackpotul cel mare. Initial am fost foarte bulversat, nu stiam ce sa fac, cum sa fac, insa familia si prietenii mi-au fost alaturi si m-au sfatuit. Astfel ca am hotarat impreuna cu ei ca pana la inmanarea premiului identitatea mea sa nu fie dezvaluita.” a declarat Alin Mandache, castigatorul celui de-al 43 lea MegaJackpot acordat de la lansarea din 2010 pana in prezent.

Intrebat ce va face cu banii castigati, Alin ne-a precizat: “Mai intai de toate imi voi achita suma datorata catre “Termica” asa cum instanta judecatoreasca a decis in legatura cu isprava mea din urma cu 2 ani de zile, iar cu diferenta voi incerca sa-mi reconstruiesc viata alaturi de viitoarea mea sotie. Intentionez totodata sa donez o parte din bani unui caz umanitar.”

Castigatorul a intrat in posesia banilor chiar in ziua in care a implinit varsta de 28 de ani. Suma cu care Alin Mandache a plecat acasa este de 99,067.08 lei, aceasta reprezentand diferenta dintre castigul net al clientului, dupa ce i-a fost retinut impozitul la sursa de 25%, si suma datorata catre “Termica”, suma ce a fost virata direct de catre Organizator in contul acestora.

 

Despre Mega Jackpot

Mega Jackpot reprezinta un sistem de jackpot unic in Romania, prezent in agentiile Stanleybet, a carui valoare porneste de la 200 000 de lei. Acesta cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar banii se cumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase.  De la lansare si pana in prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale in valoare de 3,3 MILIOANE DE EURO.

 

Despre Stanleybet

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile in Romania, in peste 360 de agentii, din mai bine de 90 de orașe. Pe langa gama variata de pariuri sportive, in agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri – Eurovision, Sanremo, pe castigatorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe concursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea Romaniei –, precum si pe evenimentele virtuale V-Sports sau V-Bingo.

Stanleybet International este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene

Distribuie in retelele sociale: