Care sunt motivele pentru care să alegi să stai cu chirie în centrul Bucureștiului, la Unirii

Dacă vrei să închiriezi un apartament, vrei să locuiești în centrul Capitalei, află că sunt oferte foarte bune pentru apartamente de închiriat în zona Unirii, la prețuri avantajoase, și te bucuri de o multitudine de lucruri pe care le vei descoperi în rândurile de mai jos.

Este important cum arată împrejurimile în zona unde vei locui, existența spațiilor este importantă, iar în zona Unirii nu duci lipsă de așa ceva.

Care sunt variantele?

Ai în apropiere multe parcuri de la Unirii, Tineretului, Carol, Izvor), promenada pe marginea râului Dâmbovița recent modernizată, cu cafenele și terase, fântânile și aleile adiacente.

Bulevardul Unirii a fost recent modernizat la standarde europene. Lucrările au constat în realizarea, amenajarea și reabilitarea spațiului verde de aliniament și delimitarea clară a bulevardului în zona pietonală, Sectorul 3 fiind cel mai verde din București. A fost de asemenea reconfigurat spațiul carosabil ocazional (parcări auto și accese), prin separarea fluxurilor pentru circulația auto și cea pietonală. O dată cu reameajarea bulevardului Unirii, această zonă a fost introdusă în circuitul urbanistic al orașului, găzduind numeroase evenimente cultural-educative.

Centrul Bucureștiului a devenit o zonă tot mai atractivă, mai ales datorită faptului că zona este traversată de principalele mijloace de transport în comun. De aceea dacă alegi să închiriezi un apartament în zona Unirii ai 2 magistrale de metrou, așa ajungi cu ușurință în orice altă zonă din București.

Când zici Unirii, poți zice foarte simplu Centru Vechi cafenele, restaurant, baruri și viață de noapte. Nu mai ai nevoie de mașină ca să ieși în oraș, doar cobori din bloc și ai de unde alege.

Poți să vizitezi multe locuri pline de istorie. Clădirile vechi care arată bine, în stil arhaic și care tronează în Centrul Bucureștiului ca o aripa de istorie, zona fiind plină de turiști străini.

Desigur sunt și alte zone pentru relaxare precum terasele din zona Bulevardul Decebal sau Piața Alba Iulia.

Un alt motiv avantajos să te muți în zona Unirii este faptul că zona devine “noua Pipera”. Companiile preferă tot mai mult Centrul Bucureștiului, zona recuperând treptat decalajul față de Nordul Capitalei. În, plus, în zona de Centru a Bucureștiului este amplasată și cea mai înaltă clădire de birouri modernă din București, Unirii View. Un alt proiect important livrat în centrul Bucureștiului este Day Tower. Această clădire este situată lângă Tribunalul București.

Cele mai importante și spectaculoase festivaluri și spectacole sunt în zona Unirii, în centrul capitalei: iMapp Bucharest, Spotlight Festival, Zilele Bucureștiului, concerte și multe alte evenimente.

Așadar există sanșa să ai o locuință aproape de job, de distracție, de parcuri și natura, de shopping, fix în centrul orașului. Este tot ce îți poți dori.

Vestea bună este că ai o sumedenie de oferte din care poți alege. Dacă te muți singur, o garsoniera de închiriat în București devine opțiunea ideală. Dacă ai o familie poți opta de la apartament cu 2 sau 3 camere, sau desigur ceva mai mare.

Tarifele de inchiriere practicate în zonele centrale acoperă o plaja larga de prețuri, răspunzând atât cerintelor unui chiriaș cu buget restrâns, cât și ale unuia cu buget ridicat. De exemplu, garsonierele sunt cotate între 290 şi 310 euro, apartamentele cu 2 camere între 500 și 800 de euro, iar apartamentele cu 3 camere prețul chiriei poate începe de la 600 de euro. Toate prețurile depind însă de facilițăti, condiții și suprafața apartamentelor. Apartamentele din zona Unirii sunt unele spațioase, echilibrat delimitate, cu spații generoase, într-o zonă considerată sigură din punct de vedere seismic

Așadar, dacă te-ai hotărât nu ezita să răsfoiești ofertele de pe https://realkom.ro/ , cele mai bune oferte imobiliare specializate pe zona Unirii din București. Descoperă acum ofertele.

Distribuie in retelele sociale: