Se cunoaste al 3-lea castigator Mega Jackpot din 2015

La doar 11 zile de la castigarea premiului din Craiova, in valoare de 100 000 de euro, dl. Catalin Modilca din Drobeta Turnu Severin a reusit sa prinda cel de-al 3-lea premiu Mega Jackpot din 2015 in valoare de 232,809.74.

 

„Nu sunt superstitios insa de data aceasta 11 mi-a purtat noroc, am castigat pe 11 mai, la 11 zile de la precedentul premiu iar pe 11 Iulie este ziua mea de nastere.”, a declarat castigatorul.

 

Client vechi al casei de pariuri severineanul, in varsta de 35 de ani, a castigat jucand pe miza de 250 de credite (12,5 lei). In timpul jocului i-au fost generate pe ecran a simbolurile KING-KONG-CASH, care l-au dus in speciala MEGAJACKPOT. Aici, cu o inspiratie de zile mari, acesta a selectat 5 jocuri gratuite si chiar la prima mana a primit Mystery Kong Bonus in valoare de 6500 de credite, pragul la care se acorda premiul Mega Jackpot.

 

Castigatorul a intrat astazi in posesia premiului cu numarul 46 chiar in agentia Stanleybet din Drobeta Turnu Severin.

 

Despre Mega Jackpot

Cu o valoare de pornire de 200 000 de lei Mega Jackpot reprezinta un sistem de jackpot progresiv unic in Romania, disponibil doar in agentiile Stanleybet.

Sistemul Mega Jackpot cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar valorile premiilor se cumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase. De la lansare si pana in prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale in valoare de peste 3,5 MILIOANE DE EURO.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piata din Romania inca din 2004 serviciile grupului britanic Stanleybet sunt disponibile in peste 360 de agentii, din mai bine de 90 de orase.

Obiectivul Stanleybet a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania Stanleybet si-a dovedit profesionalismul, a diversificat in mod continuu oferta de pariuri, a castigat increderea clientilor si a contribuit activ la evolutia pietei de pariuri romanesti.

Stanleybet Holding este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 9 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania si Romania.

 

Distribuie in retelele sociale: