Si nunta voastra merita un fotograf profesionist!

Sarbatorirea iubirii este un moment de neuitat. Inregistrarea unei ceremonii de nunta inseamna imortalizarea acestei fericiri comune. Stralucirea ocaziei, insa, poate sa nu fie deplina daca, prin nepasare sau lipsa de pregatire tehnica, profesionistul pune in pericol frumusetea si farmecul fotografiei de nunta.

Acoperirea acestui tip de eveniment este o responsabilitate uriasa, care necesita angajament, empatie si multa daruire din partea profesionistului cu mult inainte de ziua cea mare. Este necesar sa planificati fiecare detaliu si sa actionati cu sensibilitate si creativitate.

Iata cateva tipuri de fotografie de nunta:

– Trash the dress: mirii sunt fotografiati cu tinuta de mireasa (nu cu cele care vor fi folosite oficial) intr-un loc neobisnuit. Propunerea este de a contrasta formalitatea imbracamintei cu locurile mai relaxate sau exotice – in mare, la o ferma, intr-o statie de paintball sau o veche fabrica in ruine, de exemplu;

– Inainte de nunta: repetitie in locuri care fac parte din istoria cuplului. Stilul fotografiilor si tinutelor este la latitudinea mirilor – formal, relaxat, tematic etc. Se poate face si in studio;

– Pregatirea: fotografierea pregatirilor finale pentru nunta – masaj, coafura, machiaj, rochie, interactiune cu parintii si nasii etc.;

– Ceremonie si/sau petrecere: cele mai asteptate momente, cand esecurile nu trebuie sa aiba loc.

Este important ca fotograful sa se raporteze in mod clar la trei grupuri principale:

– Mirii: trebuie sa existe o legatura intre fotograf si cel fotografiat. Profesionistul trebuie sa vorbeasca, sa directioneze cuplul, sa-i sfatuiasca cum sa stea in ipostaze interesante pentru a obtine cele mai bune imagini. Incercarea de a face fotografiile intr-un mod tacut si timid este o greseala obisnuita pentru incepatori, ingrijorati sa nu „se puna in cale”. La petrecere, insa, idealul este ca oameni sa se simta mai confortabili si fotografii sa se amestece cat mai putin.

– Echipa foto/video: lipsa de aliniere cu echipa video sau cu alti fotografi poate cauza probleme tuturor, cum ar fi iluminarea necorespunzatoare si incadrarea proasta.

– Ceremonialist: a se in ton cu persoana sau echipa responsabila cu organizarea nuntii va oferi fotografului informatii importante despre desfasurarea evenimentului.

Un fotograf creativ are un spirit liber. Stie sa foloseasca acest lucru ca un atu atunci cand vorbeste cu clientii sai si defineste directia proiectului, fie ca este vorba de o sedinta foto inainte de nunta sau de intreaga ceremonie de nunta. Alege un fotograf nunta Ploiesti pentru rezultate impresionante!

Desigur, momentul in care isi va folosi cel mai mult libertatea este la fotografiere, dar fotograful creativ stie sa rezolve problemele care apar in timpul procesului dintre primele conversatii si exercitarea profesiei. Imaginatia sa va crea cai pentru idei noi, compozitia de fotografii si isi va putea imagina rezultatul final.

Originalitatea este ceea ce pretuieste cel mai mult crearea unui produs artistic in zilele noastre. Cu cat fotograful iese din cinventional, cu atat rezultatele sunt mai bune. O idee originala este construita cu multe elemente si in fotografie apare atunci un fotograf profesionist isi pune in totalitate rtalentul si amprenta!

Distribuie in retelele sociale: