Silviu Biriș a jucat tenis cu Alina Tecșor la Kid’s Day din cadrul Dr. Oetker Junior Trophy

Actorul Silviu Biriș a schimbat câteva mingi  într-o partidă demonstrativă cu Alina Tecșor, căpitanul nejucător de la Fed Cup al României, la Kid’s Day din cadrul turneului Dr. Oetker Junior Trophy.

Copiii prezenți la la Kid’s Day au fost recompensați cu delicoasele deserturi Paula Pudding și cu numeroase alte cadouri surpriză de către mascota Văcuța Paula Pudding.

“Când eram copil am avut ocazia de a practica acest sport excepţional. Am o părere foarte bună despre turneul Dr. Oetker Junior Trophy. Mă bucur de câte ori se face un lucru cu durabilitate în timp. Mă gândesc cum ar fi să vină Alina Tecșor să jucăm împreună o scenă, la Teatrul Naţional. Recomand tenisul copiilor. Ca un instrument muzical, ca şi o limbă străină, un sport, de ce nu tenisul, să facă parte din bagajul oricărui român. Să fim generaţii sănătoase şi împlinite!”, a declarat Siviu Biriș.

“E o mare bucurie să vedem aceşti copii în curtea noastră la Centrul Naţional de Tenis şi la fel de mare e plăcerea pe care ne-o oferă organizarea turneului Dr. Oetker Junior Trophy la Federaţia de Tenis. Am văzut aici fete destul de bine dezvoltate care joaca foarte frumos, chiar am fost surprinsă să constat asta. Îmi doresc ca acest turneu să fie din ce în ce mai cunoscut în lume. Merită toţi jucătorii noştrii să fie apreciaţi aşa cum trebuie la valoarea lor. Schimbul de mingi cu Silviu Biriş a fost amuzant. Tenisul este un sport frumos, un sport nobil, iar copiii îşi pot dezvolta stilul de viaţă”, a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Tecșor.

La cea de-a cincea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, care se dispută până la sfârșitul acestei săptămâni, participă 125 de jucători din 26 de țări.

Concursul Dr. Oetker Junior Trophy este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internaţionale de Tenis. Pe site-urile www.frt.ro şi site-ul turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federația Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. SCG Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.

DRO KIDS 2

DRO kids 3

dro kids 4

 

Distribuie in retelele sociale: