Sporește pofta de bere draft a clienților, folosind un dozator bun

În condițiile în care românii încep să bea din ce în ce mai multă bere, renunțând la băuturile alcoolice tari, tradiționale, dar și la vin, dacă deții sau lucrezi într-un bar, pub sau într-un restaurant, un dozator bere draft este fără îndoială cea mai bună modalitate de a servi clienților un pahar sau o halbă din această băutură la modă. Ea va fi apreciată pe măsură dacă este rece și are un guler de spumă perfect.

Fii în trend și vinde bere draft de calitate!

Berea de tiraj sau berea draft este acea bere care se servește direct dintr-un butoi, mai degrabă decât dintr-o sticlă sau o cutie.

Pe la începutul secolului trecut, berea draft a început să fie servită din recipiente sub presiune, renunțându-se la metoda de scurgere din butoi prin curgere liberă, la fel cum se întâmpla cu vinul neîmbuteliat.

Este berea la draft mai bună decât berea la sticlă sau la doză de aluminiu?

Cu siguranță, da!

Băutorii de bere cu vechime spun că preferă acest tip de bere deoarece are un gust mai bun, mai bogat, mai aromat. Nu e de mirare că în ultima vreme popularitatea berii artizanale începe să crească tot mai mult și în țara noastră, apărând noi și noi producători autohtoni.

Berea conservată sau îmbuteliată are dezavantajul că este trecută printr-un proces de pasteurizare destinat a ucide drojdia activă, a împiedica fermentarea acesteia, ca o măsură suplimentară de siguranță. Datorită acestei proceduri industriale, berea se păstrează mai mult, dar își pierde din bogăția aromei.

Pe cale de consecință, berea la draft, din butoi, de obicei nu este pasteurizată, adică drojdia de bere este activă, ceea ce îi dă un gust nemaipomenit. Dar pentru a se menține sigură pentru consum și a nu provoca diverse probleme stomacale acelora care o beau, ea trebuie să fie păstrată în condiții stricte de temperatură și servită rece.

Mulți consideră că temperatura ideală pentru a păstra un butoi de bere draft este de 12 grade Celsius, dar în practică, majoritatea unităților care vând bere sub această formă folosesc de regulă o componentă de răcire separată care tinde să reducă și mai mult temperatura berii până la circa 7 grade Celsius, în condițiile în care un butoi deschis trebuie golit în maxim câteva zile, pentru a nu-și pierde calitățile organoleptice.

Dotează-ți localul cu dozatorul de bere draft potrivit pentru afacerea ta!

Un dozator bun de bere este rapid si eficientAcestea sunt cele mai de dorit echipamente pentru barul, pub-ul sau restaurantul tău, deoarece prezintă o componentă de răcire integrată cu coloane și robineți care reușesc pe de o parte să răcească băutura până la o temperatură potrivită, cuprinsă între 4 și 10 grade Celsius, iar pe de altă parte se poate turna corect și rapid în pahar.

Răcitoarele  de bere pot să adauge o notă de lux unității comerciale pe care o ai, mai ales dacă vorbim de un dozator bere draft poziționat pe tejghea, cu o estetică deosebită pe care toată lumea să o poată admira. El invită vizual consumatorii să se bucure de o bere rece la draft, să simtă toată prospețimea și aroma pe care berea, atunci când este îmbuteliată la sticlă sau la doza de aluminiu, din nefericire și le pierde în mare măsură.

Alege și tu dozatorul de bere draft potrivit pentru unitatea ta de la TC Romania Crown Cool și nu vei regreta!

Distribuie in retelele sociale: