Spoturi led speciale, pentru reședințe încântătoare

Privită la început cu multă circumspecție, tehnologia led este o soluția care permite imitarea cu multă fidelitate a luminii, care transformă cu randament sporit energia electrică în energie luminoasă.

Ea și-a a dovedit deja valențele pozitive peste tot în lume datorită versatilității și rentabilității pe care o oferă consumatorilor casnici și industriali.

Spoturile led, surse luminoase în ton cu vremurile pe cale le trăim

Dacă ar fi să ne referim doar la comparația dintre spoturile clasice și la diferitele tipuri de spoturi led, trebuie ca să recunoaștem că există diferențe multiple între ele.

Un spot led are numeroase avantaje față de spoturile tradiționale și este o sursă ideală pentru aceia care doresc să facă economie și caută o sursă de iluminat sigură, de durată, cu impact minim asupra mediului înconjurător.

Un spot led are o durată de funcționare extrem de lungă, care poate ca să ajungă chiar și până la de șase ori mai mult decât un spot clasic. Mai precis, o astfel de sursă luminoasă poate să funcționeze fără probleme chiar și trei – patru ani fără să se defecteze.

Costurile de întreținere sunt și ele mult mai mici, dacă ar fi să le comparăm cu becurile incandescente, care nu doar că funcționau mai puțin, dar se mai și ardeau foarte ușor la variațiile de tensiune, tot mai frecvente în ultima vreme.

Impactul redus asupra mediului este foarte important în zilele noastre când vorbim atât de mult de sustenabilitate. Iar spoturile led sunt eco friendly, ideale  din acest punct de vedere.

Iată de ce ele reprezintă cea mai bună alternativă și pentru iluminatul rezidențial, asta ca să nu mai spunem că nici nu emit radiații periculoase pentru oameni și animale. Mai exact, spoturile led nu conțin mercur și niciun alt fel de metale toxice care, atunci când ar fi împrăștiate în atmosferă ar putea ca să contamineze nu doar aerul, ci și solul, apa, provocând daune grave tuturor ființelor și plantelor vii, ecosistemului în ansamblu.

Spoturi led spectaculoase, pentru amenajări rezidențiale frumoase

Există pe site-urile online de profil spre comercializare spoturi led disponibile în diverse forme și culori: roșii, verzi, galbene, albastre, albe de diferite temperaturi, multicolore. Consumatorii chiar au de unde alege, dacă vor să își modernizeze locuința și își doresc o iluminare de calitate care să le decoreze nu doar spațiul de locuit, ci și sufletul.

Nu e de mirare că spoturile led sunt folosite pe scară largă în prezent pentru modernizarea incintelor interioare și exterioare.

Ceea ce este interesant la sursele de iluminat cu led este capacitatea acestora de a transforma energia electrică în lumină, fără a se utiliza în acest scop filamente care ar putea conduce la risipă de energie și la reducerea duratei de viață a produselor respective.

Spoturile led pot fi instalate pe tavan, pereți, chiar și pe podea. Ele pot avea diferite fluxuri luminoase. Pentru a ne bucura pe deplin de ele, acestea trebuie bine alese, așa încât să se poată diferenția între iluminatul de tip decorativ și acela obișnuit.

Ele se pot utiliza cu succes inclusiv în piscine, dar și grădini, pe terase.

Caracteristicile spoturilor led

1.     Durabilitate și rezistență

Pe lângă rezistența la schimbările climatice,i la impactul și vibrațiile obișnuite, spoturile led pot funcționa fără probleme chiar și trei – patru ani.

2. Lumina puternică

Lumina emisă de către un spot led sub un anumit unghi are avantajul că, pe lângă intensitatea puternică ce se răspândește în zona pe care o luminează, nici nu radiază căldură.

3. Siguranță în funcționare

Un spot led nu emite raze UV, nu este periculos pentru sănătate.

Alege-le și tu pentru casa ta în forma, dimensiunea, tonul și puterea fluxului de lumină potrivite. Găsești spoturi led de calitate la Eglo Romania. Comandă-le chiar acum!

Distribuie in retelele sociale: