Startup Yourself ajunge în județul Neamț!  Vrei finanțare de 33.000 Euro! Înscrie-te acum!

Startup Yourself ajunge în județul Neamț!  Vrei finanțare de 33.000 Euro! Înscrie-te acum!

Fiecare domeniu de activitate are o multitudine de subtilități care nu pot fi cuprinse într-un manual de antreprenoriat. Așa că prin acest program ai acces la cursuri antreprenoriale ținute de specialiști dar și de practică.

Care sunt lucrurile pe care o sa le înveți ca viitor antreprenor?

Vei învăța  despre  competențele antreprenorului, cum poți iniția afacerea, legislația relevantă. Cel mai important lucru care te aduce mai aproape de finanțare este planul de afacere al viitoarei tale companii. Este extrem de important pentru a obține numărul maxim de puncte.

Durata de practică: 40 de ore! Fructifică-le din plin!

Structura planului de afaceri a fost stabilită în cadrul documentației ce a însoțit ghidul solicitantului în baza căruia au fost depuse, analizate și selectate proiectele câștigătoare. Prin urmare, viitorii antreprenori trebuie să prezinte pentru propria idee de afaceri informații privind următoarele secțiuni:

  • descrierea afacerii și a strategiei de implementare a planului de afaceri (obiective, activități, rezultate, indicatori);
  • analiza SWOT a afacerii;
  • schema organizatorică și politica de resurse umane;
  • descrierea produselor/ serviciilor/ lucrărilor care fac obiectul afacerii;
  • analiza pieței de desfacere și a concurenței;
  • strategia de marketing;
  • proiecții financiare privind afacerea

Calitatea planurilor de afaceri va prima în selecție. O comisie de oameni cu experiență va aloca mare atenție măsurii în care planurile de afaceri sunt realizate.

În plus față de alte proiecte care oferă ajutorul de minimis pentru noi antreprenori, proiectul START-UP YOURSELF oferă posibilitatea de a întâlni consultanți pe fiecare din domeniile de dezvoltare a unei afaceri.

Pentru a afla „regulile de aur” ale meseriei și informațiile cheie necesare,  ei vă pun în legătură cu speciealiști cu experiență în domenii de activitate asemănătoare, care vă pot împărtăși din succesul și expertiza lor!

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: