Startup Yourself: Câți bani iei și ce beneficii ai!

Special pentru locuitorii din Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui! 

Sunt mai multe moduri prin care îți poti finanța afacerea, dar care este cel mai potrivit pentru afacerea ta? Criza economică, sau dorinţa de independenţă financiară îi îndreaptă pe tot mai mulţi să ia în considerare demararea unei afaceri personale. La nivel european, românii par să fie primii care văd în antreprenoriat o șansă de a reuși în viaţă.

O afacere a ta este precum un copac pe care îl plantezi, crește frumos, iar după ajungi să culegi roadele. Dar care este primul pas? De unde iei copacul? Cum îl ajuți să aibă o coroană frumoasă și să știi că o să aibă rezultate bune?

În programul Startup Yourself ai tot ce își trebuie ca să reușești. Cu o finanțare de 33.ooo Euro nerambursabili poți  fi unul dintre cei 400 de beneficiari de formare profesioanală și unul dintre cei 48  care vor beneficia de finanțare.

Proiectul va fi derulat în județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui este desfășurat pe 3 etape de derulare a activităților : Prima etapă Perioada de formare antreprenorială – în perioada aprilie – septembrie 2018, a doua etapă implementarea planurilor de afaceri finanțate din fonduri FSE – 18 luni  și  ultima etapă programul de monitorizare a funcționării și dezvoltării afacerilor finanțate – 6 luni.

La cursurile de formare profesională vei învăța despre tot ce ține de viitoarea ta afacere, subiecte precum înființarea afacerii și legislație, dezvoltarea serviciilor, strategia de marketing, politicii de promovare, riscul în afaceri și cel mai important aspect planul de afaceri. Participarea la cursuri te va îmbogăți nu doar cu experineță și expertiza formatorilor, dar și cu experiențele celorlalți participanți.

Așa că înscrie-te acum și profită de șansa de a avea propria afacere!

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: